Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2010, 10:51:04
Pelerinul's Avatar
Pelerinul Pelerinul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2010
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,contul este bun.Chiar ieri a trimis cineva niste banutzi in el.
Eu am mai incercat si astazi sa discut cu cateva persoane despre el,iar una din ele a zis ca i-a trimis un mail lui Nicolae cu numarul fundatiei lui Dan Voiculescu,dupa ce in prealabil s-a vorbit despre el acolo.
Eu mi-as fi dorit,sincera sa fiu,ca acesti oameni sa discute intai cu reporterul care probabil ar fi expus problema mai bine decat el,dar,cam asta s-a putut face.
Nu stiu daca se va concretiza ceva,insa trebuie batut la cat mai multe usi posibil.
De asta va rog si pe voi sa incercati sa imi dati niste contacte de la biserici,manastiri,fundatii care s-ar putea implica si sa le scriu despre situatia lui.
Nu cred ca o fundatie este solutia, desi Doamne ajuta sa fie una receptiva! Eu am lucrat mai demult la o fundatie unde primeam zeci, chair sute de scrisori zilnice cu cazuri care mai de care mai socante. Ce alegi intre o fetita desfigurata cu 3 luni de a trai, o mama bolnava de leucemie care are nevoie de transplat urgent si o persoana care nu are adapost? Deveneam aproape imun, un caz fericit era cel in care cineva avea cancer/leucemie si mai avea o gramada de trait...cam 2 ani.
Vreau sa zic ca fundatiile sunt asaltate de cereri si, din pacate, multe din persoanele ce solicita ajutorul sunt dubioase si se dovedesc a fi un esec ajutorul pe care il primesc.
Am mai incercat anul trecut sa obtin o finantare pentru cineva cu o operatie, si in cel mai bun caz mi s-a trantit usa in nas politicos.
Eu as merge pe calea Bisericii pentru ca, sa analizam pragmatic:nu are o familie in intretinere si nici nu este bolnav in faza terminala; iar in acest sens o parohie s-ar putea ocupa de el cu un loc unde sa se adaposteasca si sa ajute la treburi cotidiene din parohie,mai ales ca este tanar, iar eventual sa primeasca si niste banuti pentru asta.
In concluzie cred ca solutia mai simpla ar fi de a vorbi la o Biserica din apropiere.
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU dorinastoica14 Generalitati 560 15.11.2010 15:44:51
Muzica la manastirea Sinaia Micky Muzica Bisericeasca 0 28.05.2007 14:09:31
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia cod_gabriel Intamplari adevarate 8 27.04.2007 15:03:35