Citat:
În prealabil postat de annajanette
nu ma impartaseste nimeni ca fumez 
|
deocamdata
annajanette draga, faptul ca fumezi e una, dar mai grav ar fi daca nu te straduiesti dupa puteri sa te lasi si daca nu-i ceri lui Dumnezeu sa te scape de asta.
ma gandesc ca iti doresti sa iesi din starea asta nefireasca chiar daca dependenta si celelalte probleme iti anesteziaza vointa.
Dumnezeu ne ajuta sa reusim daca vede si din partea noastra o stradanie cat de cat.
vezi PROGRAMUL SF. DIMITRIE PENTRU RECUPERAREA DIN DEPENDENȚA DE NICOTINA aici
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1224
o fi greu, (nu stiu, ca hiba asta n-am avut-o) dar pt. ca unii au reusit, inseamna ca ai mari sanse si tu.
doar n-o sa ramai neimpartasita din cauza unui amarat de viciu, pe care de abia asteapta Hristos sa i-L incredintezi Lui spre vindecare.
nu-I spune lui Dumnezeu cat de mare e problema dependentei de tigari, mai bine spune-le tigarilor cat de mare e Dumnezeu!
incearca, de fiecare data cand iti aprinzi o tigara, sa zici rugaciunea asta :
,, Doamne IIsuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, multumesc anticipat pentru ziua cand voi fi din nou nefumatoare cu ajutorul Tau. Ajuta-ma sa-mi doresc sa fie chiar azi!,,
eventual, stai mai mult in biserica ca asta e un spatiu de unde nu-ti da mana sa iesi sa-ti aprinzi tigara.
sau mai bine, sa ai in fata ochilor mintii pe Hristos, Maica Domnului si sfintii, si poate te motivezi altfel, ca doar nu-ti permiti sa le sufli fumul in fata.
toti sfintii sa fie cu tine!