12.07.2010, 15:50:22
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
EREZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DACA PRAPASTIA DINTRE OM SI CREATOR ESTE DE NETRECUT, ASTA INSEAMNA CA FIUL LUI DUMNEZEU NU S-A INTRUPAT IN OM !!!!
IA SA VEDEM NOI CE ZICE SCRIPTURA CEA SFANTA PE CARE TOCMAI AI HULIT-O SI AI CONTRAZIS-O:
"În lume era și lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu, Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut. Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr." (Ioan 1, 10-14)
POTI DE ACUM (SI DE MULT MAI INAINTE DE FAPT) SA TE CUNOSTI CEEA CE ESTI CU ADEVARAT : UN SECTAR ERETIC !!!
UITE MAI SECTARULE CA PRAPASTIA CARE DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE ERA DE NETRECUT, A TRECUT-O FIUL LUI DUMNEZEU, LOGOSUL, CUVANTUL LUI DUMNEZEU !!!
Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi (Ioan 1,14)
și Dumnezeu era Cuvântul (Ioan 1,1)
DE ACUM RETRAGE-TE SI POCAIESTE-TE ANATEMATIZATULE !!!
INCA O DOVADA CA TU CA ADVENTIST AI VENIT SA NE ADUCI O NOUA EVANGHELIE, NU EVANGHELIA MANTUITORULUI, CI EVANGHELIA TA PROPRIE SI A TATALUI TAU (AL MINCIUNII) CARUIA II FACI VOIA, FIE CA STII FIE CA NU STII. ESTI ANATEMA DUPA SFANTUL PAVEL SI DUPA SFINTII PARINTI AI BISERCII ! ESTI BLESTEMAT ! ESTI ERETIC ! ESTI ANTIHRISTOS !
|
Nu era cazul să te isterizezi, mai bine citeai și propoziția următoare. "Prăpastia" se referea la faptul că omul nu va putea trece niciodată acest prag să devină Dumnezeu. Parcă ăsta era subiectul, nu?
Dar n-ar trebui să mă mire... la fel procedezi și cu Scriptura: rupi versete din context și ajungi la concluzii trăznite (cum e și șoaptea aceasta a șarpelui: "veți fi [ca] Dumnezeu" Facerea 3,5; Isaia 14,12-14).
|