Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2010, 15:20:48
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Erezie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Un lucru știu și nu mă poți contrazice: între Creator și creatură este o prăpastie de netrecut.
EREZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DACA PRAPASTIA DINTRE OM SI CREATOR ESTE DE NETRECUT, ASTA INSEAMNA CA FIUL LUI DUMNEZEU NU S-A INTRUPAT IN OM !!!!

IA SA VEDEM NOI CE ZICE SCRIPTURA CEA SFANTA PE CARE TOCMAI AI HULIT-O SI AI CONTRAZIS-O:

"În lume era și lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu, Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut. Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr." (Ioan 1, 10-14)

POTI DE ACUM (SI DE MULT MAI INAINTE DE FAPT) SA TE CUNOSTI CEEA CE ESTI CU ADEVARAT : UN SECTAR ERETIC !!!

UITE MAI SECTARULE CA PRAPASTIA CARE DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE ERA DE NETRECUT, A TRECUT-O FIUL LUI DUMNEZEU, LOGOSUL, CUVANTUL LUI DUMNEZEU !!!

Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi (Ioan 1,14)
și Dumnezeu era Cuvântul (Ioan 1,1)

DE ACUM RETRAGE-TE SI POCAIESTE-TE ANATEMATIZATULE !!!

INCA O DOVADA CA TU CA ADVENTIST AI VENIT SA NE ADUCI O NOUA EVANGHELIE, NU EVANGHELIA MANTUITORULUI, CI EVANGHELIA TA PROPRIE SI A TATALUI TAU (AL MINCIUNII) CARUIA II FACI VOIA, FIE CA STII FIE CA NU STII. ESTI ANATEMA DUPA SFANTUL PAVEL SI DUPA SFINTII PARINTI AI BISERCII ! ESTI BLESTEMAT ! ESTI ERETIC ! ESTI ANTIHRISTOS !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42