View Single Post
Vechi 14.07.2010, 12:10:17
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
mai sa fie, esti si vizionar... ntz,ntz,ntz.
Nu sunt vizionar, asa scrie in Sf Scriptura pe care tu se pare ca nu o crezi.

Citat:
chiar, n-ai ce-mi face, eu nu ma lepad de credinta mea si de Dumnezeu.
Nu te pune nimeni sa te lepezi de Dumnezeu sau de credinta in El.

Citat:
Sunt de acord ca cei care cred in Fiului lui Dumnezeu au viata vesnica. numai ca la voi la secta ati ales varianta shortcut, sunteti deja martuiti fara sa faceti nimic....
Acum incepi sa acuzi fara sa cunosti omul. Eu sunt mantuit prin credinta in Hristos ori nu prin fapte. Ceea ce fac nu fac pt a fi mantuit ci fac pentru ca am fost mantuit, ceea ce e o diferenta imensa.

Citat:
da, acu sa vezi ce te mai impaunezi si-mi spui cine stie ce acte de vitejie mai faceti voi acolo, in fara de cresterea numarului de adepti prin minciuna. poti sa te superi, dar e minciuna gogonata, si nici un ortodox n-o inghite.
eu nadajduiesc la matuire.
iar aduci in discutie minciuna. la ce te referi exact?Acuzi mereu de minciuna dar nu aduci nici un argument.
Ce fapte fac eu pt Dumnezeu e intre mine si El, nu trebuie sa dau sfoara in tara si sa ma laud. Nu pt lauda oamenilor fac faptele respective
Oricum acuzi NP aiurea, nu stii tu cum le primeste Dumnezeu faptele. Vad ca ti-ai luat atributii de judecator pus de Dumnezeu ca sa spui ca faptele NP nu sunt acceptate(fara sa stii in prealabil care sunt acelea).