Citat:
În prealabil postat de zorobabel
Nu sunt vizionar, asa scrie in Sf Scriptura pe care tu se pare ca nu o crezi.
Nu te pune nimeni sa te lepezi de Dumnezeu sau de credinta in El.
Acum incepi sa acuzi fara sa cunosti omul. Eu sunt mantuit prin credinta in Hristos ori nu prin fapte. Ceea ce fac nu fac pt a fi mantuit ci fac pentru ca am fost mantuit, ceea ce e o diferenta imensa.
iar aduci in discutie minciuna. la ce te referi exact?Acuzi mereu de minciuna dar nu aduci nici un argument.
Ce fapte fac eu pt Dumnezeu e intre mine si El, nu trebuie sa dau sfoara in tara si sa ma laud. Nu pt lauda oamenilor fac faptele respective
Oricum acuzi NP aiurea, nu stii tu cum le primeste Dumnezeu faptele. Vad ca ti-ai luat atributii de judecator pus de Dumnezeu ca sa spui ca faptele NP nu sunt acceptate(fara sa stii in prealabil care sunt acelea).
|
stii care e ideea ca tu esti cel care Il minti pe Dumnezeu,deoarece din gura ta nu sunt adevaruri,ca tu citesti din Biblie si nuti dai seama sensul textului pe care citesti,si daca Domnul Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu Cel ce a lasat Sfanta Scriptura neschimbata prin cei 4 Evanghelisti si Sfantul Apostol Pavel si ceilalti oameni ca ei au inteles,dar voi continuati sa rastalmaciti pana cand nu mai are nici un sens.Nu stiu daca Domnul Iisus Hristos si Sfintii Apostoli ar fi decord cu tine sau ceilalti ca tine,ca Domnul Iisus nu inghita ceea ce spuneti,care sunteti fara de adevar.