![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
pai ceea ce spui despre invataturile Domnului Iisus Hristos care sunt scrise si in Sfanta Scriptura pentru ca nu esti de acord,ex:Taina Impartasaniei,Taina Botezului,tot ce a spus El nu sunteti de acord.Bine mai smechere,am citit cartile Sfintiilor Parinti cu care eu sunt de acord cu ei,dar si cu Domnul Iisus Hristos.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si Judecata de Apoi se uita la faptele pe care trebuie sa le faca un om. Degeaba sunt eu angajat intr-o firma (marturisesc credinta in Hristos) daca eu nu lucrez nimic in firma aia - foarte repede voi fi dat afara. 2. Nimeni nu poate afirma 'ca este mantuit' - asta e nebunie - Hristos le-a spus ucenicilor Sai sa se bucure ca numele lor au fost scris in cartea Imparatiei lui Dumnezeu si ca trebuie propovaduiasca Evanghelia in toata lumea. Dar Apostolul Pavel zice 'avand Duhul Sfant' ca faptele rele omoara omul, chiar daca omul il marturiseste pe Hristos - de fapt Apostolul Pavel in Epistolele Sale arata si scrie clar care este MORALA FAPTELOR BUNE, asa cum zice Hristos. In primul rand in viata trebuie sa verifici: 1. Este calea ta corecta? Adica asculti de prooroci mincinosi sau de prooroci adevarati - pt ca daca asculti de unul dintre proorocii mincinosi care se bat cu pumnul in piept ca sunt de la Dumnezeu (pt ca toti fac la fel) atunci mergi direct spre iad si nu spre rai, desi proorocii iti pun o imagine, o plasmuire frumoasa a Raiului in fata. Ai vreo dovata ca cei care merg pe calea asta ajung la Hristos si este Hristos cu ei? 2. Daca esti pe calea cea corecta - faci faptele de pe calea aia? Eu zic sa fii atent cine pe cine ai invatatori pt ca multi sunt prooroci falsi... |
|
|||
|
|||
![]()
IUBITI FRATI,
Unde este Dumnezeu Blandetea e la ea acasa Inima ta il iubeste si pe Regele regilor si pe El, aproapele tau. Sa incercam sa rostim Mereu cuvinte de care sa nu ne fie rusine! EL ESTE AICI CU NOI...sa IL Rugam sa ramana Neincetat in inimile noastre pline de Iubirea pe care ne-a daruit-o pe cruce! EL, FIUL BUNULUI DUMNEZEU. Pentru fiecare aproape sa avem o vorba buna Acela ne este dusman? CUVANTUL ne invata sa il iubim... EL ESTE IUBIRE...noi? un biet suflet care doreste sa ne unim in EL si sa fim o putere...nu sa ne razboim! NIMENI NU ZICE HRISTOS ESTE DOMN DECAT PRIN DUHUL SFANT. DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Inainte de a infiera cu manie proletara o Biserica crestina numind-o „secta” vedeti ca sunteti foarte aproape sa intrati in „secta” domnului Danion Vasile. Care, stiti bine ce crede despre BOR si despre calendarul cel nou. 2. Cititi si dumneavoastra o carte care trateaza doctrinele neoprotestantilor inainte de a da verdicte cu privire la soteriologia lor ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai, multe...Ne incalzim la acelasi soare, ne intitulam oameni cu totii, suntem "copii" ai aceluiasi Dumnezeu, numa' ca, unii sunt mai nazdravani decat altii...da nu'i bai, ca'i timp si pentru "cumintire".
![]() Hai, sa fiti iubiti cu totii !
|
|||
|
|||
![]()
Cand ne certam si noi mai abitir...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|