Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Extraordinar, uite cum ne-ai dat gata cu cuvintele astea cheie...uite cum tremuram........., si cine anume va fi purtatorul de cuvint al acestui Duh Sfint al vostru? cine va iesi in fata FIZIC sa conduca pe supusi?..lelita proorocitza, Mihaela? sau Misu proorocul?
Apropo, acel par Alexandru a fost la vre-un control control psihiatric..sau asta este o dovada de gindire prea lumeasca din partea mea, nu?...el de fapt nu este schizofrenic care turuie din gura intr-una, el este un "clar-vazator" nu?
Fereasca Dumnezeu!
|
Păi chiar să ne ferească!.. de cei puțin credincioși și care mai își și pun nădejdea în pishiatrii lui antichrist care iată că l-au crezut pe froid și pe alți explicaționiști psiholoji atât de iubiți de tine, probabil trebuie să-i adaug pe listă lângă cei pe care îi vrei dumneata la putere ca să impună prohibiția aia care vă place vouă: deci e vorba de Putin, Mahomed, Froid, și tot felul de jidovi lucsiferici? Sau de sovietul suprem? Sau poate de cheguevara și de comuniștii asiatici? Ori de capitaliștii masoni și bancheri de prin organizațiile bilderberg, sau poate e vorba de gLumea ''bună'' medicală condusă de șarpe, sau poate e vorba de lumea actorilor de la hororoliwood, sau poate e vorba de mafia catolicilor, ori de însuși ''capo di tuti capz'' cu cele trei coroane puse una peste alta ca să i se închine fraierii nu Domnului ci iată omului ce ia locul Lui Dumnezeu...
Păi dragul Meu dușman Andrei, nu te teme, ci Duhul Sfânt va impune prohibiția păcatelor și mândriilor și desfrânărilor și drogurilor, de sus de la CER... De la Dumnezeu, și va fi ''Precum în Cer așa și pe Pământ''... deci Dumnezeu conduce căci a Domnului este moștenirea și puterea și mărirea în vecii vecilor și nu a omului care mereu ia, fură, locul Lui Dumnezeu și iată că apar tot felul de fraieri care să li se și închine și să-i și creadă...
Deci eu mai bine mă închin la Lelica și la Nenicu și la poborul sfânt al Domnului, creștini care cred și slujesc pe Dumnezeu, decât pe niște snobi, pe niște cosmospoliți... nu ți se pare că am dreptate? Căci săracii sunt cu mult mai citiți, mai instruiți căci ei aplică ce scrie la Cartea Sfântă... căci nu sunt doar nimfomani și niște șoaRECI DE BIBLIOTECĂ, ca apoi să folosească cele aflate pe post de ispisisikăă... și astfel ca să fie plăcuți de oameni... că cică vai de mine ce citit și ce înțelept și ce înfricoșător terorist a ajuns elementul ăsta, savant în toată regula, om de știință, mare fariseu, strălucit înțelept... își impune autoritatea, e o somitate în domeniu... vai de ei.
Păi nu e de râs să te trezești așa ca mine? Înțelept dar păcătos ori mîndru, ori vorbind neglijent, ori spurcat? Deci cine a mai văzut înțelept păcătos? Sau ia te uită și la froid... care trata poroblemele cu sex... că cică de acolo se trag problemele și e suficient să le împaci... și așa s-au împăcat pe veci cu ideea că e voie să păcătuiești la nesfârșit... și e chiar sănătos... și poți să fi chiar mândru de tine că chiar iată ai ajuns cel mai grozav, practicant al gROZăvieie... exact ca prin filme... ca stalone, sau deniro, sau ca șarone stone... sau ca mine... că defat nu vezi că și eu sunt un mare actor?
Iar că preotul Alexandru e schizofrenic asta o spun toți cei ce se complac să creadă că defapt Credința îi o nebunie... și cum proorocește cineva... cum au găsit scuza... gata... e nebun, și scot zvonul ăsta pe la spate, în șoaptă... păi or să iasă și mulți nebuni, că se va umple de prooroci mincinoși dar cine ai vrea să-i deosebească în locul tău? Eu ți i-am deosebit, dar voi i-ați băgat la grămadă la nebuni, pe toți... și atunci iată și eu sunt schizofrenic, recunosc... dar problema mea este că încă nu sunt destul de schizofrenic... deci nu te teme, n-ai de ce... ci teme-te de Dumnezeu așa fel încât să nu uiți, să nu minți, să nu te mândrești și să nu păcătuiești cu nici un chip ci să asculți cu oricechip... și atunci ai să vezi că prohibiția de la Duhul Sfânt nu te va lua ca din oală... exact ca pe cele 5 fecioare tare ''înțelepte'', din aula magna cum laude...
Dar revenind la subiect, la CRIZA POLITICĂ... soluția este de sus... și e simplu, acolo la preotul ortodox Alexandru, se zice că vor fi aleși pe alte criterii, și nu pe alea de clanuri politice ce urmăresc toate un singur scop... planul ăla scurt... dărâmarea și distrugerea... adică să ne aplice cu sadizm răzbunare din motivele tuturor frustrălilor lor politice... pe bază de ceartă... ce artă? ARTĂ MARȚIALĂ! adică o desfrânare din aia plină de ''demnitate''... și ce demnitate poți să ai dacă toată ziua freci menta prin parlament cu populisme plănuind în ascuns cum să-ți dobori adversarul? Așa ca-n filme, ca-n filmele ... cu proști... cine or fi proștii și fraierii?