Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2010, 22:56:20
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Domnilor dar de ce vă alarmați? Eu nu am zis să fie cineva scos în afara legii, nici partidele nici organizațiile , nimic, doar că puterile politice să nu mai aibă nici o relevanță în puterile statului... ci alegerile uninominale să se facă pe baza criteriilor morale duhovnicești de către poBor... căci suntem creștini de 2000 de ani, și nu politicieni...

Iar primisiunile, dragul meu dușman Andreicozia, nu vin de la mine ci de la preotul ortodox Alexandru... deci nu sunt de la proorocii sfintei Cetăți a Noului Ierusalim... și știu că te doare că nu sunt adeptul prohibiției lui Putin sau a legii talionului introdusă pe scară largă de Mahomed, inventatorul de la draci a mAllahienismului ispislamic... a tuturor grozăviilor...

Deci la noi se va introduce de sus prohibiția impusă de Duhul Sfânt și nu de om... Deci Duhul Sfânt, Duhul Tău Cel Bun mă va călăuzi la pământul dreptății, Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

.
Extraordinar, uite cum ne-ai dat gata cu cuvintele astea cheie...uite cum tremuram........., si cine anume va fi purtatorul de cuvint al acestui Duh Sfint al vostru? cine va iesi in fata FIZIC sa conduca pe supusi?..lelita proorocitza, Mihaela? sau Misu proorocul?

Apropo, acel par Alexandru a fost la vre-un control control psihiatric..sau asta este o dovada de gindire prea lumeasca din partea mea, nu?...el de fapt nu este schizofrenic care turuie din gura intr-una, el este un "clar-vazator" nu?

Fereasca Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
crestinii si politica lore86 Generalitati 48 15.01.2011 20:31:59
Criza = ? elena20 Generalitati 7 28.07.2010 01:24:18
Politica in biserica dorinastoica14 Biserica Ortodoxa si Massmedia 56 06.04.2010 19:15:01
BISERICA SI VIATA POLITICA iosif Biserica Ortodoxa Romana 22 15.06.2007 23:08:27
politica nicoletajuravle Generalitati 76 20.05.2007 18:00:26