View Single Post
Vechi 20.07.2010, 18:58:23
vsm vsm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Locație: Tara Maicii Domnului
Religia: Ortodox
Implicit Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

Citat:
În prealabil postat de VasilePr Vezi mesajul
Doamne ajută!
Dragul meu! Ce a spus Mântuitorul Hristos celor zece leproși din Evanghelie care au mers la El să-i vindece?!
"Mergeți și vă arătați preoților"! (asta fiindcă așa era rânduiala cu leproșii în vremea aceea, ca să se arate preoților mai întâi și să stabilească dacă boala este lepră și fiindcă știa Domnul Hristos că făcând ascultare de El se vor vindeca...)
Ei, sfatul meu este să mergi acolo unde ești la UN PREOT ORTODOX (nu la pastor...), care crezi că te va asculta, poate și cunoști unul "mai de suflet", așa..., și să discuți cu el problema îndeaproape, fiindcă el știe prea bine de ce "medicament" ai nevoie, și prima dată o să te întrebe DE SPOVEDANIE, fiindcă cu această Sf. Taină se începe vindecarea, să știi! Din altă parte nu poate veni nici o vindecare (adevărată...), fiindcă aici pe forum tot o să afli fel de fel de răspunsuri, dar care prea puțin o să te ajute. Preotul îți poate citi și rugăciuni potrivite de dezlegări, poate să te și spovedească (numai să vrei...), poate face multe lucruri care vindecă și sufletul și trupul.
Dumnezeu și Măicuța Domnului să-ți ajute!
Doamne ajută și HRISTOS A ÎNVIAT!

Bunul Dumnezeu asteapta sa IL CAUTAM DIN TOATA INIMA...atunci IL gasim cu adevarat iar problemele le vom duce cu ajutorul LUI!
SPOVEDANIE, IMPARTASIRE, SFANTA LITURGHIE, MASLU...si pe cat se poate DRAGOSTE pentru aproapele, pentru cel ce ne vrea raul...si MILOSTENIE.
DOAMNE AJUTA!
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR]
Reply With Quote