View Single Post
Vechi 24.07.2010, 12:51:08
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stereox Vezi mesajul
Sunt miliarde de stele în galaxia noastră și miliarde de miliarde de galaxii în tot universul, și tu îmi spui că e totul e mort? Noi nici măcar nu am explorat tot Pământul...
Șansele ca planete cu condițiile ideale de viață de pe Pământ sau unele măcar acceptabile să existe sunt infime. Șansele ca cea mai simplă formă de viață să apară sunt practic inexistente. Cred că tu nu înțelegi ce mecanism complex este viața biologică și ce înseamnă probabilitatea.

Citat:
Iar naivitatea oamenilor de știință... uau. Ei sunt naivi, noi suntem deștepți foc. Nu avem pregătire în domeniul lor de activitate, dar stăm în fața unui calculator și decretăm că ei sunt naivi și nu știu despre ce vorbesc.
Când o să terminați cu miturile ăstea cu care vreți să impresionați pe cei mai slabi de înger? Faptul că știu niște formule și alte detalii din domeniul lor nu înseamnă neapărat că sunt perspicace, profunzi sau lucizi, aberații ca cea la care m-am referit fiind o dovadă. Iar ce știu ei poți să știi și tu sau oricine, Internetul sau cărțile sunt la îndemâna celor mai mulți dintre noi.

Citat:
Hihihi, ce ironie :D
Știi chestia aia inutilă din corpul tău care se mai inflamează câteodată și trebuie să mergi la chirurg? Apendice parcă-i spune... apendicită...
Tocmai prezența unor astfel de artefacte conduce la ideea unui mecanism natural pentru apariția și evoluția vieții. Un inginer nu și-ar fi încărcat creațiile cu prostii inutile. Iar evoluția nu e inteligentă, e chioară rău de tot și dă cu oiștea-n gard destul de des :)
Apendicele din corpul uman nu e inutil.

New studies propose that the appendix may harbor and protect bacteria that are beneficial in the function of the human colon.
Loren G. Martin, a professor of physiology at Oklahoma State University, argues that the appendix has a function in fetuses and adults. Endocrine cells have been found in the appendix of 11-week-old fetuses that contribute to "biological control (homeostatic) mechanisms." In adults, Martin argues that the appendix acts as a lymphatic organ. The appendix is experimentally verified as being rich in infection-fighting lymphoid cells, suggesting that it might play a role in the immune system. Zahid suggests that it plays a role in both manufacturing hormones in fetal development as well as functioning to "train" the immune system, exposing the body to antigens so that it can produce antibodies. He notes that doctors in the last decade have stopped removing the appendix during other surgical procedures as a routine precaution, because it can be successfully transplanted into the urinary tract to rebuild a sphincter muscle and reconstruct a functional bladder.

Și chiar dacă ar fi inutil, e cam puțin în ansamblul organismului uman și nici la animale sau plante situația nu e mai roză. Dacă ar fi existat astfel de organe inutile ar fi fost pe toate siturile ateilor dar... lipsă.

Citat:
P.S. Ideea e că dacă nu înțelegem, e mai bine să nu emitem opinii. Nu putem să spunem: "nu înțeleg cum s-a întâmplat, deci clar că explicația e xyz". Argumente din ignoranță...
Nu prea văd că faci acest lucru.