Citat:
În prealabil postat de Laur28
Toate galaxiile au fost create pentru a asigura echilibrul in Univers nu ca sa hoinareasca omul prin ele. Exista si dovezi ca Hristos a existat si ca a facut minuni.
|
Care echilibru? Atunci pentru ce scop a creat Dumnezeu celelalte galaxii? De unde o mai scoti asta?
Citat:
Izvoare istorice excluzand Biblia. In fine, e problema ta ce crezi si ce nu crezi.
|
Ce zic izvoarele istorice? Nu mentioneaza nimic de dumnezeu, iar eu cred ca in trecut o fi existat un om de nume iisus dar neavand capacitatile supernaturale. Asa pai si ulise a existat, si hercules, dr nici tu nu crezi ca astia doi au luptat cu balauri, dragoni, idre, sirene si nu mai stiu eu ce.
Citat:
Oamenii aia mor de foame nu din cauza lui Dumnezeu, ci a noastra ca ne doare in cot de ei. Ce vrei, Dumnezeu a dat pe Pamant 7 miliarde de suflete si trebuie sa se coboare din cer in fiecare zi in casele africanilor ca sa le dea paine? Noi de ce nu facem asta? Rusine sa-ti fie tie pentru felul in care pui problema pe un forum ortodox.
|
Deci Dumnezeu este in grad sa ajute un bogat cu cancer, si nu e in stare sa dea de mancare la niste copii amarati. Pai cum functioneaza asta?
Citat:
Ai citit niste rahaturi si alegi sa crezi in ele. Nu stiu daca iti dai seama de penibilul ipotezei cu aminoacizii si celula...eu daca iti pun ADN gata format in apa si nu se naste celula si tu imi spui ca aminoacizii s-au combinat in asa fel incat sa se nasca proteinele si proteinele alea s-au combinat in asa fel incat sa ia nastere o celula? Auzi, da' universul de cine a fost creat? Sa lasam viata ca e clar ca nu va duce mintea la mai mult de niste fabulatii.
|
Ipoteza nu am facut-o eu pana la urma, si tu ce vrei de la mine, sa-ti spun pe loc cum s-a nascut prima celula?
De cine a fost creat universul? Nimeni, numai voi ganditi ca a fost creata de Dumnezeu.
Ah si pe noi nu ne duce mintea... vorbeste cel care crede in povesti cu marul fermecat si sarpele cel rau.