Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2010, 22:30:19
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Toate galaxiile au fost create pentru a asigura echilibrul in Univers nu ca sa hoinareasca omul prin ele. Exista si dovezi ca Hristos a existat si ca a facut minuni.

Care echilibru? Atunci pentru ce scop a creat Dumnezeu celelalte galaxii? De unde o mai scoti asta?

Citat:
Izvoare istorice excluzand Biblia. In fine, e problema ta ce crezi si ce nu crezi.
Ce zic izvoarele istorice? Nu mentioneaza nimic de dumnezeu, iar eu cred ca in trecut o fi existat un om de nume iisus dar neavand capacitatile supernaturale. Asa pai si ulise a existat, si hercules, dr nici tu nu crezi ca astia doi au luptat cu balauri, dragoni, idre, sirene si nu mai stiu eu ce.

Citat:
Oamenii aia mor de foame nu din cauza lui Dumnezeu, ci a noastra ca ne doare in cot de ei. Ce vrei, Dumnezeu a dat pe Pamant 7 miliarde de suflete si trebuie sa se coboare din cer in fiecare zi in casele africanilor ca sa le dea paine? Noi de ce nu facem asta? Rusine sa-ti fie tie pentru felul in care pui problema pe un forum ortodox.

Deci Dumnezeu este in grad sa ajute un bogat cu cancer, si nu e in stare sa dea de mancare la niste copii amarati. Pai cum functioneaza asta?

Citat:
Ai citit niste rahaturi si alegi sa crezi in ele. Nu stiu daca iti dai seama de penibilul ipotezei cu aminoacizii si celula...eu daca iti pun ADN gata format in apa si nu se naste celula si tu imi spui ca aminoacizii s-au combinat in asa fel incat sa se nasca proteinele si proteinele alea s-au combinat in asa fel incat sa ia nastere o celula? Auzi, da' universul de cine a fost creat? Sa lasam viata ca e clar ca nu va duce mintea la mai mult de niste fabulatii.
Ipoteza nu am facut-o eu pana la urma, si tu ce vrei de la mine, sa-ti spun pe loc cum s-a nascut prima celula?
De cine a fost creat universul? Nimeni, numai voi ganditi ca a fost creata de Dumnezeu.
Ah si pe noi nu ne duce mintea... vorbeste cel care crede in povesti cu marul fermecat si sarpele cel rau.

Last edited by Bast-et; 25.07.2010 at 22:34:33.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2010, 23:21:58
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Evolutionismul asa cum l-a descris Darwin nu exista cum ca omul s-ar trage din maimuta, pasarile din reptile etc,. Exista insa adaptabilitte. Prin adaptabilitate se intelege capacitatea tuturor vietuitoarelor de a se acomoda si prin aceasta de a suferi chiar si modificari fiziologice semnificative in conformitate cu mediul in care traiesc . Spre exemplu cetaceele, mamifere care evident odata si-au facut veacul pe uscat, populeaza oceanele de sute de mii de ani de zile si nu si-au dezvoltat inca branhii sau alte accesorii care le-ar putea clasifica in categoria pestilor. Conform cu teoriile evolutionismului asa ar fi fost mai normal, adica in conditiile dictate de mediu acestea ar fi trebuit sa faca trecere inapoi la pesti (asta este defapt unul dintre paradoxurile teoriilor evolutioniste), ori nu; aceste animale au ramas in continuare mamifere dar s-au adaptat pentru o viata in largul oceanelor.

Desi evolutionistilor le place sa dea impresia ca evolutia se face intr-un singur sens pesti > amfibieni > reptile samd insa conform cu teoriile evolutionismului prin care se explica aceasta trecere, teoriile lor intra in conflict cu faptul ca anumite animale desi dea lungul timpului si-au schimbat radical mediul de viata si chiar sistemul de hranire au ramas in principiu aceleasi. Un alt exemplu ar fi ursii panda care nu si-au schimbat mediul de viata dar si-au schimbat modul de hranire trecand de la carnivore la omnivore cu precadere preferand hrana ierbivora, eucaliptul. Insa au ramas tot ursi chit ca-i panda ala mititel si roscat chit ca-i ala mare cu alb si negru. Ce sa mai precizez ca ursii panda se afla undeva la apogeul existentei lor, adica sunt pe cale de disparitie, prin urmare modificarile care le aveau de suferit trebuia sa le aiba pana acuma, dar uite ca n-au devenit altceva.

Last edited by Delirul; 25.07.2010 at 23:46:36.
Reply With Quote
Vechi 26.07.2010, 01:40:14
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

,,Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga te de ei sa si schimbe purtarile''

Vazand postarile ateilor de pana acum, cred ca ar trebui mai degraba numiti inchinatori la idoli, si parca ajung sa pricep de ce au fost aceasta specie prima asupra careia a fost aplicata legea data prin Moise... si care mai apoi a fost repetata sub forma de razboaie, revolutii, maceluri etc...

Pe de alta parte, as pune intrebarea, unde ar zbura mai fericit in zilele noastre, din punct de vedere gravitational, un gigantozaur ? Sa fie pe Pamant ori pe Luna ?

Nu de alta, dar exista un nene rus, care odata a bolit de cancer si stiinta ii mai dadea putin de trait, si s o apucat omu' nost' sa citeasca cartea de 2000 de ani, no, si sa mi vezi trasnaie, ca s o trezit si vindecat, si diagnostician de boli sufletesti, si pe deasupra si cunoscator de niste legitati d aistea...creationiste...

S'o scrise baietu' multe carti, da, mie putine mi ramase, da' pantre ceste ca dragu' nost de Pamant nici mai mult nici mai putin decat ca creste in volume de ceva vreme...si uite asa ajunsei de ma gandii ca tare ar mai imploza micutii gigantozauri in zilele noastre, fara sa apuce sa se bucure macar de o adolescenta fericita.....

Daca mai punem in supa stiintifica niste spatiu- timp, or dupa baietu' spirit- suflet, ca a treia componenta o uitai, iertare-mi cer, tare mi este mie ca da taman timpu' din cartea de 2000 de ani....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! flying Teologie si Stiinta 1589 28.07.2020 23:49:47
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie colaps Generalitati 217 27.09.2010 14:37:40