View Single Post
Vechi 27.07.2010, 09:21:18
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Adevarul este ca atitudinea domnului Dragomir, care va numeste "idolatrii ai Cartii", mi s-a parut exagerata pana am realizat, din ultimele dumneavoastra postari, ca are dreptate, deoarece pentru dumneavoastra orice nu este cuprins in Biblie este automat impotriva Bibliei, ceea ce este o eroare impotriva logicii fundamentale, ca sa nu mai spun impotriva Adevarului si a Bisericii.

Iar in ceea ce priveste denominatiile protestante, nu va mai ascundeti dupa deget, diferentele de teologie, de cristologie, de soteriologie dintre ele sunt atat de adanci, incat Schisma catolico- ortodoxa pare o gluma.
Nu am zis ca ce nu e in Sf Scriptura e impotriva ei ci am spus ca ce contrazice Sf Scriptura trebuie inlaturat.
La voi la catolici exista teorii cum ar fi purgatoriul. Ori daca Hristos spune ca omul care nu se impaca cu Dumnezeu va fi chinuit o vesnicie in iazul de foc e clar ca teoria cu "chinul pentru o perioada" e impotriva Sf Scripturi. Si exemplele pot continua.

Numai ca voua va lipseste discernamantul spiritual, sunteti limitati de niste dogme si va miscati doar in limitele respective. Ce nu e conform dogmelor voastre automat e sectarism, erezie etc.