![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
era si oral dar ce era oral era in conformitate cu Sf Scriptura, nu ceva diferit(contrar Sf Scripturi).
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul este ca atitudinea domnului Dragomir, care va numeste "idolatrii ai Cartii", mi s-a parut exagerata pana am realizat, din ultimele dumneavoastra postari, ca are dreptate, deoarece pentru dumneavoastra orice nu este cuprins in Biblie este automat impotriva Bibliei, ceea ce este o eroare impotriva logicii fundamentale, ca sa nu mai spun impotriva Adevarului si a Bisericii.
Iar in ceea ce priveste denominatiile protestante, nu va mai ascundeti dupa deget, diferentele de teologie, de cristologie, de soteriologie dintre ele sunt atat de adanci, incat Schisma catolico- ortodoxa pare o gluma. |
|
||||
|
||||
![]()
de exemplu cand nu ai Sfanta Scriptura la tine, ce faci te temi ca nu o sa stii ce spui?E la fel si cu episodul cu Petru"Pescuirea minunata" tu trebuie sa mergi inainte cu sufletul catre Iisus si fara Sfanta Scriptura si Domnul te va caaluzi si fara Scriptura,ce te temi ca o sa uiti ce spui la acel om?Crezi ca Domnul Dumnezeu o sa se supere pe tine ca nu ai Sfanta Scriptura la tine si ca vorbesti fara ea,eu cred ca nu.Sunt sigur ca si Sfintii Apostoli au facut la fel:fara Sfanta Scriptura ci numai cu viu grai adica Sfanta Traditie.Citeste pe net Vietile Sfintilor Apostoli si o sa vezi ce fac ei.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 26.07.2010 at 18:11:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ati cam incurcat borcanele. Pana la urma e buna si cartea, ca sa zic asa, mai ales o carte de istoria Bisericii.
Filioque la sinodul intai ecumenic, convocat de Constantin cel Mare ? Sa-mi fie cu iertaciune, poate ar fi bine sa vorbim doar atunci cand stim despre ce vorbim.... ca altfel chiar dam motive NP sa ne acuze de nestiinta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 26.07.2010 at 18:26:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta formula a aparut sute de ani mai tarziu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Așa se scrie istoria !
|
|||
|
|||
![]()
Atât de mult v-ați dorit să ne demonstrați că NP n-au nimic comun cu bisericile istorice, că ați ajuns să vă demonstrați vouă înșivă diferențele ireconciliabile dintre voi... Trist...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|