View Single Post
Vechi 27.07.2010, 20:32:55
Cristina sibiu Cristina sibiu is offline
Member

Data înregistrării: 26.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Danyel draga in primul rand gargara faceti voi astia de pe forum care va credeti asa destepti de va inchipuiti ca le stiti voi pe toate ,poate si tu esti popa.Eu nu vorbeam de bisericile pocaitilor eu vorbeam de biserica ortodoxa .Eu stau in SIBIU ..sa iti spun cum sta treaba aici cu preotii: Preotul de la mine din cartier a venit sa ceara bani pt pictarea biserici (ca donatie desigur) am dat nu am zis nu .Acum a cerut 1 mil.sa faca o baie langa biserica ...pt. ca transpira dupa slujba si trebuie sa faca dus ca e lung drumu doi pasi pana la el acasa si trebuie sa fie in rand cu normele europene cu dusuri la locul de munca ,specific ca are un Audi A6.Si dupa ce ca are tupeu sa ceara bani pt. asa ceva mai cere si bani pt. intretinerea mormintelor de parca el da cu sapa sa le curete.
Ok asta e doar la nivel mic ..ca mai e si mitropolia .Stiati ca mitropolia din Sibiu vinde vin pt.nunti,botezuri,parastase.etc Pai mie una asa ceva nu mi se pare normal poate voua vi se pare .Cat despre daruirea preotului se vede ca sunt prefacuti de la o posta sunt disperati dupa bani si averi zici ca le cara cu ei in mormant.Am vazut ca va deranjeaza ce am scris dar asta e adevarul si nu doar eu gandesc asa .Cat despre actiunile caritabile pe care le face biserica ortodoxa ...prima data informeaza-te despre cladirile,terenurile,etc pe care le detine BO .La ortodocsi daca nu ai bani nici nu vine sa te ingroape ,in concluzie si cu asta am incheiat daca e mai bine la pocaiti atunci cu cat se pocaiesc mai multi cu atat mai bine.