View Single Post
Vechi 28.07.2010, 15:23:47
IulianBobo IulianBobo is offline
Banned

Data înregistrării: 18.10.2007
Implicit Indemn

Draga Cristina,
eu cunosc asemenea preoti, si ei sunt multi la numar. Daca cineva nu-i cunoaste, inseamna ca nu ii cauta destul sau ca nu vrea. Si, in afara de asta, ca sa ii gasesti trebuie sa mergi la Biserica. Si nu in ultimul rand, este necesar imperios sa te rogi ca Dumnezeu sa ti-i descopere. A gasi nod in papura oricine este in stare. Dar sa incercam sa ne linistim, sa tacem si sa vorbim cu Domnul, sa-l rugam sa ne dea pacea inimii si curatia ei. Nu sriu daca este cazul tau, nu vreau sa iti vorbesc si iti garantez ca nu scriu aceste randuri cu superioritate, mai ales ca ma regasesc in aproape toate postarile tale anterioare. Insa, din experienta personala, iti recomand sa intri sub ascultarea unui duhovnic iscusit, bland, care sa te indrume pe calea Adevarului. Intai insa roaga-te Domnului sa ti-l desopere El.
Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de Cristina sibiu Vezi mesajul
Da deci ai inteles foarte bine ce ma deranjeaza si ma doare foarte tare pe mine .Eu as vrea sa vad ortodocsi cu sufletul,cu fapta,cu vorba nu doar cu numele.As dori sa vad preoti care se implica in aducerea pacatosilor ortodocsi pe calea cea dreapta care sa fie un exemplu de urmat,un sprijin,o intarire pt.cei care au nevoie.Alt gen de probleme ale omului sunt 0 in comparatie cu posibilitatea de a merge in iad pt. eternitate si asta as dori eu sa constientizeze toata lumea.