View Single Post
Vechi 28.07.2010, 18:24:14
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nu va spun Vezi mesajul
Poate daca ai citi mai mult de 2 randuri ai afla si alte lucruri,
Stai linistit ca inca nu sa terminat,inca se vad semnele sfarsitului la tot pasul daca privesti mai atent. O lucrare atat de minunata,nu se poate face intr-o zi ,este nevoie de timp. Ia gandestete ce s-ar intampla daca intr-o zi s-ar petrece toate scenele apocaliptice.

Lafel au zis preotii si tot poporul in vrenea cand Iisus a fost pe pamant,ca este secta.Au ramas langa el doar oamneii credinciosi(foarte putini la numar).Daca citesti cu atentie ,vei afla si nr exact al celor care se vor mantuii, care si acesta este foarte mic in comparatie cu nr oamenilor.
Dragule, eu nu contest adevarul celor profetite in Apocalipsa sfantului Ioan, ci contest ca "Noul Ierusalim" de la Pucioasa ar avea vreo legatura cu Noul Ierusalim care se va cobori din cer de la Dumnezeu. Eu nu cred ca pamantul si cerul acestea pe care le vedem noi reprezinta cerul si pamantul nou vazute in revelatie de sfantul Ioan.

Este evident ca foarte multe dintre profetiile sfantului Ioan s-au impolinit, iar unele chiar sunt pe cale sa se implineasca, anume profetia cu pecetluirea cu numarul fiarei, care este foarte aproape de noi, chiar in vremurile pe care le traim sau le vom trai, insa de aici pana la a face o extrapolare penibila de genul "noul ierusalim" de la Pucioasa este distanta infinita !!