Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2010, 10:15:29
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor”

240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (IV)

Cine este, așadar, această Mare Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor”?
Ca să ne lămurească deplin, ucenicii ei îi construiesc astăzi cu migală un deșănțat cult al personalității, mărturisind că Adela este noua Evă cosmică, Fecioara Maria reîncarnată:

"Cine este Marea Maestră Adela? O întrebare simplă și totuși grea.
Ea este cea care prin munca ei din toate viețile, prin arderea karmei umane pe care a avut-o în această viață și prin valoarea ei în spirit a ajuns la gradul de Mare Maestru Spiritual, adică la evoluția supremă pe pământ.
Ea este prima Fiică de Dumnezeu creată, Eva Cosmică.
Ea este Mama sufletelor dense, a noastră a tuturor, și a întregii creații a Părintelui Luminii, prin care sufletele pleacă prin viață în materie
Ea este cea care acum 2000 de ani a fost mama Domnului Iisus, Fecioara Maria.
Ea este cea care ne-a îndrumat și ne îndrumă clipă de clipă, zi și noapte, ajutându-ne atât în trup material cât și în subtil, în zborul nostru pe calea evoluției spre Tatăl Dumnezeu.
Ea este cea lângă care dacă stai, nu mai vrei să pleci niciodată.
Ea este cea care ne învață ce este iubirea.
Ea este cea care ne învață ce este dăruirea.
Ea este cea care ne învață ce este smerenia.
Ea este cea care ne învață ce este sacrificiul.
Ea este cea care ne învață zborul spre Înalturi.
Ea este cea care ne vindecă sufletele noastre.
Ea este cea care ni L-a adus pe Dumnezeu în casele noastre.
Ea este cea prin care s-au făcut mii de vindecări.
Ea este cea prin care s-au făcut multe minuni.
Ea este cea prin care Dumnezeu Tatăl se manifestează.
Ea este cea care a dus și duce greul nostru al tuturor, greul întregii planete Pământ și al întregii creații a Părintelui Luminii.
Ea este cea care prin sacrificiul ei salvează Planeta Pământ.
Ea este Mama Pământeană, este Spiritul Planetei Pământ.
Ea este Spiritul Mamă al Primei Geneze a Planetei Pământ.
Ea este Spiritul Mamă al Celei de-a Doua Geneze a Planetei Pământ.
Ea este cea care așteaptă la Marea Poartă de trecere de pe vechiul Pământ pe noul Pământ pe toți oamenii puri.
Ea este cea pe care puțini oameni de pe pământ au recunoscut-o, așa cum nici Domnul Iisus acum 2000 de ani și nici Domnul Maitreya în anii trecuți nu au fost recunoscuți de prea mulți oameni.
Vechi 28.07.2010, 11:54:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Da, Ea este Eva... e un fel de DumnezEva... așa ca tine... și vă pismuiți reciporc pentru că numai voi, numai voi vreți să faceți injecții cu slănină în găină ca să se târâie ea prin slănină ca să vie puii gălbiori din grădină și să-i murdărești tu cu tină fiindcă ați intrat în istericală de la Criza Financiară și vă e viața prea amară că nu mai aveți pită cu slană și când beți câte-o horincă, de toți faceți caterincă. Deci pe tine nu te vezi tigres-o?

Deci are dreptate Eva-DumnezEva!!! Dacă nu crezi atunci ia un Taxi!

Și te scoală DumnezAdame că iar a apucat-o istericala pe tigresă! Și mi le scoate din minți-minți... pe dragele mele vrăjitoarEva ca să vedem și noi dacă mai are vraja aia. Aia pe care nu vrei s-o recunoști cu nici un chip.

Deci nu-ți bate joc de mine și gândește-te bine! Că mi-e greu fără tine... Narciso! ...Și mă-nec în ocean!

Așa că ești doar prea sus... exact ca un suflet pierdut.

Și acum aș da orice ca să fie ca la început draga mea DumnezeEvo.

Last edited by vsovi; 28.07.2010 at 13:44:03.
Vechi 28.07.2010, 12:57:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Da, Ea este Eva... e un fel de DumnezEva... [...]Deci are dreptate Eva!!! Dacă nu crezi atunci un Taxi. Și te scoală DumnezAdame că iar a apucat-o istericala pe tigresa! Și mă scoate din minți... dragele mele vrăjitoare Eva [...].
Nu te mai scoate nimeni din minți, că ești scos de mult. Ca să te poată scoate cineva, trebuie mai întâi să te bage din nou! Deci, răbdare, poate-și face cineva pe-aici milă de tine ca să te bage... în seamă.
Vechi 28.07.2010, 13:55:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul

bla bla bla și alea alea
Răspuns repetat și scurtat și prescurtat:

Da, Ea este Eva... e un fel de DumnezEva... așa ca tine... ... ...fiindcă ați intrat în istericală de la Criza Financiară și vă e viața prea amară că nu mai aveți pită cu slană și când beți câte-o horincă, de toți faceți caterincă.

Deci pe tine nu te vezi tigres-o?

Dacă nu crezi atunci ia un Taxi!

Problema aia pe care nu vrei s-o recunoști cu nici un chip.

Deci nu-ți bate joc de mine și gândește-te bine! Că mi-e greu fără tine... Narciso! ...Și mă-nec în ocean!

Doar așa că ești doar prea sus... exact ca un suflet pierdut... prin răsărit sau apus.

Și acum când s-a făcut frig și târzior prin pobor aș da orice ca să fie ca la început și cu tine și cu ea, cu draga mea DumnezeEuVA.

Last edited by vsovi; 28.07.2010 at 14:01:49.
Vechi 28.07.2010, 14:40:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Draga mea dușmancă și vrăjitoareoare, ști de ce o pismuiești pe Adela?

Findcă amândouă credeți cu înverșunare în Maitreya și anume că:

„Nimeni nu poate lua locul nimănui. Nimeni nu poate fi ceea ce nu este.”

Pentru că așa v-a învățat ispisisikaa lui nenia: musieu witch doctor!

Last edited by vsovi; 28.07.2010 at 14:53:53.
Vechi 28.07.2010, 16:02:15
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Cei de la Pucioasa sunt stapaniti de satana !! Asa-zisul "nou ierusalim" al lor nu are nici cea mai mica legatura cu Noul Ierusalim profetit de sfantul Ioan !! Este doar o amagire diavoleasca in care au cazut niste naivi, slabi de inger, lipsiti de educatie, creduli, usor impresionabili !

"Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei." (Apocalipsa 21, 1-2)

Citind verstele biblice si comparand cu pretentiile acestor naivi inselati de satana, nu pot decat sa ma mir de iluzia in care le place unora sa traiasca, desi aceasta iluzie nu are nici un fundament si nici un argument, ci doar sustinere in iluzii si amagiri satanicesti !!!

Pr Arsenie Papacioc - interviu cu Sorin Dumitrescu - (1994) - partea 2
http://www.trilulilu.ro/Efeseni/388d46c80729f2
Vechi 28.07.2010, 18:18:07
nu va spun nu va spun is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.07.2010
Implicit Funny

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Cei de la Pucioasa sunt stapaniti de satana !! Asa-zisul "nou ierusalim" al lor nu are nici cea mai mica legatura cu Noul Ierusalim profetit de sfantul Ioan !! Este doar o amagire diavoleasca in care au cazut niste naivi, slabi de inger, lipsiti de educatie, creduli, usor impresionabili !

"Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este. Și am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei." (Apocalipsa 21, 1-2)

Citind verstele biblice si comparand cu pretentiile acestor naivi inselati de satana, nu pot decat sa ma mir de iluzia in care le place unora sa traiasca, desi aceasta iluzie nu are nici un fundament si nici un argument, ci doar sustinere in iluzii si amagiri satanicesti !!!

Pr Arsenie Papacioc - interviu cu Sorin Dumitrescu - (1994) - partea 2
http://www.trilulilu.ro/Efeseni/388d46c80729f2
Poate daca ai citi mai mult de 2 randuri ai afla si alte lucruri,
Stai linistit ca inca nu sa terminat,inca se vad semnele sfarsitului la tot pasul daca privesti mai atent. O lucrare atat de minunata,nu se poate face intr-o zi ,este nevoie de timp. Ia gandestete ce s-ar intampla daca intr-o zi s-ar petrece toate scenele apocaliptice.

Lafel au zis preotii si tot poporul in vrenea cand Iisus a fost pe pamant,ca este secta.Au ramas langa el doar oamneii credinciosi(foarte putini la numar).Daca citesti cu atentie ,vei afla si nr exact al celor care se vor mantuii, care si acesta este foarte mic in comparatie cu nr oamenilor.
Vechi 28.07.2010, 18:24:14
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nu va spun Vezi mesajul
Poate daca ai citi mai mult de 2 randuri ai afla si alte lucruri,
Stai linistit ca inca nu sa terminat,inca se vad semnele sfarsitului la tot pasul daca privesti mai atent. O lucrare atat de minunata,nu se poate face intr-o zi ,este nevoie de timp. Ia gandestete ce s-ar intampla daca intr-o zi s-ar petrece toate scenele apocaliptice.

Lafel au zis preotii si tot poporul in vrenea cand Iisus a fost pe pamant,ca este secta.Au ramas langa el doar oamneii credinciosi(foarte putini la numar).Daca citesti cu atentie ,vei afla si nr exact al celor care se vor mantuii, care si acesta este foarte mic in comparatie cu nr oamenilor.
Dragule, eu nu contest adevarul celor profetite in Apocalipsa sfantului Ioan, ci contest ca "Noul Ierusalim" de la Pucioasa ar avea vreo legatura cu Noul Ierusalim care se va cobori din cer de la Dumnezeu. Eu nu cred ca pamantul si cerul acestea pe care le vedem noi reprezinta cerul si pamantul nou vazute in revelatie de sfantul Ioan.

Este evident ca foarte multe dintre profetiile sfantului Ioan s-au impolinit, iar unele chiar sunt pe cale sa se implineasca, anume profetia cu pecetluirea cu numarul fiarei, care este foarte aproape de noi, chiar in vremurile pe care le traim sau le vom trai, insa de aici pana la a face o extrapolare penibila de genul "noul ierusalim" de la Pucioasa este distanta infinita !!
Vechi 28.07.2010, 19:42:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Păi dragul meu Kesarion, nu ți-am zis eu că dumneata le știi pe toate? Nu ți-am zis că n-are sens să mai discutăm? Păi cum știi tu așa de bine și cine te-a convins atât de ușor? MM sau ESTerra sau ziaristul Sorin Dimitrescu?

Niciunii, ci manualul lui antichrist de sectologie și eresologie băgat la școlile de Teologie și care-l avea pe prima pagină pe cezarul, pe oracolul ăla de la Scornice-ști... el te-a ademenit ca să primiți pe lucsifer peste biserici.

Apoi a scos zvonul că nenea te va ajuta și tu numai că trebuie să lupți cu sectele și cu ereticii căci nenea se dădea ortodox... și tanti grijania a zis că a văzut în zaț că trebuiesc ucise toate vrăjitoarele.

Și cine zici că sunt sectele și ereticii? Toți ceilalți afară de nenia... firește... și dumneata l-ai crezut, și pe nenia și pe tanti grijania, că au scos zvonul că e mare ortodox.

Păi dragul Meu, tu nu ai citit că numai Dumnezeu știe așezarea inimii fiecărui credincios înaintea Lui și că omul nu vede ca Domnul?

Tu zici că ai discernământ? Tu știi cine e sectă și cine nu? Tu ști cine e eretic și cine nu? Tu ști cine minte și cine nu?

Păi cum o să-ți dai seama fără să te rogi la Dumnezeu? Și de ce ți-ar descoperii? Ca să-i osândești pe frații tăi? Sau nu te temi că vei fi socotit la fel cum a pățit sluga Împăratului căre i-a iertat mult doar pentru că L-a rugat și tu abea ieșit la libertate, pentru treizeci de arginți îl sugrumi pe datornicul tău?

Și spui că:

Citat:
...pretentiile acestor naivi inselati de satana, nu pot decat sa ma mir de iluzia in care le place unora sa traiasca, desi aceasta iluzie nu are nici un fundament si nici un argument, ci doar sustinere in iluzii si amagiri satanicesti !!!
Eu mă mir de altceva... cum de MM e pe-o minte cu tine după atâtea pagini citite... la tine înțeleg, că nu te-ai documentat, dar ea... la ea cred că e vorba de altceva... dacă nu ia marihoana sau dacă nu mestecă tutun sau frunze de coca... cred că e râvna aia deșartă... altfel nu pot să-mi închipui ce i-a promis lucsifer.

Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 20:04:20.
Vechi 28.07.2010, 20:34:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Deci dacă stai și asculți declarația părintelui spune așa:

-i-a pus în situația să recunoască, să se recunoască... (Sinodul le-a cerut să se recunoască greșiți și că Domnul este defapt antichrist)

-i-a calificat îndrăzneți, naivi, biserică nouă, reguli monahale... că a fost el în cercetare și știe el ce este acolo... și știa și părintele Cleopa... deci iată le-au pus lor în spinare ce se știa despre antichrist de prin proorocii.

-apoi vorbește despre Vladimirești spunând că n-au avut curaj Trâmbița nr.4 și Trâmbița nr.5, adică cei care au făcut pușcărie comunistă, adică părintele Ioan Iovan și sora Veronica, cei mai credincioși și curajoși de pe vremea respectivă... dar și lor li s-a ridicat Darul proorociei căci Veronica a pismuit-o pe Verginica din pricina monahiilor, și proorocia ei a păpat-o pisica.

-apoi afirmă că Verginica era măritată și deci nu putea fi fecioară (știe și el așa ca tine, așa cum știu sectanții de preasfânta fecioară Maria că nu e pururea fecioară căci a fost logodită cu Iosif)

-apoi spune că au dezgropat-o ucenicii și deși ei au mărturisit pe film că era moaște, iată el știe că puțea.

Deci e clar, lucsiferul și antichristul înfiltrat în BOR a mințit și a osîândit pe nedrept pe bază de închipuieli prin părintele Papacioc și prin alții! Căci este pe filmul făcut de Cristi Tabără filmat cum cei ce au dezgropat-o au mărturisit că sfânta Verginica e moaște, căci au simțit mireasmă sfântă!

Deci iată unde se ascundea lucsifer și antichrist... vorbea prin părintele Arsenie Papacioc. Și dacă și cel mai bun duhovnic a pățit-o înseamnă că nimeni nu-i scutit de cădere.

Dar asta nu înseamnă că în restul Credinței sale, părintele Papacioc nu are dreptate și nu a învățat bine poborul, are, dar iată că și sărmanul aici este complet mincinos și este prins pe bandă cu minciuna! Să-l ierte Dumnezeu.

Adică susține minciuni că cică la Vladimirești sau la Pucioasa nu ar fi fost Lucrarea lui Dumnezeu.

Deci puteți să-l credeți pe Părintele Papacioc în restul credinței Sale, dar în privința asta este un mincinos! Amin!

Poate doar a încercat să apere Sinodul care a osândit ca la securitate și ca la PCR.

L-au pus pe părintele Irineu să retracteze și pe prooroci să se recunoască anticriști.

Mă rog să-l ierte Dumnezeu. Înseamnă că de ciocul părintelui Papacioc vă este vouă atât de frică...

Păi nu de ciocul părintelui trebuie să vă temeți ci de Cuvântul lui Dumnezeu, căci doar Domnul nostru Iisus Hristos se împlinește precum în Cer așa și pe Pământ! Și numai El te scapă, sigur că și duhovnicul dar și prin el tot Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu.

Deși îl iubesc pe părinte, și pe părintele Cleopa și pe părintele Papacioc, aici trebuie să-i contrazic cu toată modestia pe amândoi! Dar și cu toată responsabilitatea!

Sfânta Verginică e sfântă, trupul ei e moaște, Cuvântul lui Dumnezeu este Dumnezeu iar mincinoșii vor suferi ceea ce merită! Nu doresc răul nimănui ci să-și facă fiecare canonul de pocăință! Căci milostiv și bun este Duhul Domnului Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și Tatăl Atotțiitorul.

Deci dacă îl mai prindeți în viață, mergeți pe la el și spovediți-l și împărtășiți-l și spuneți-i că a mințit dar dacă se pocăiește și crede, atunci și pe patul de moarte primește iertare de la Dumnezeu. Nu-l lăsați că și el pe mulți i-a povățuit cu multă înțelepciune. Nu-l lăsați cu povara asta să meargă la Domnul. Cei care îl cunoașteți mai bine. Cei care îl iubiți așa cum îl iubesc și eu... dar eu nu-s decât mirean păcătos, mare păcătos din pobor... deci poate se milostivește vre-un preot cu Har... și-i transmite despre greșala sa prinsă pe film.

Acum parcă înțeleg și eu de unde aveați voi atâta „credință” ca să vă luptați cu Dumnezeu. Păi voi vă credeți Iacov?

Iartă-ne Doamne că iarăși te-am osândit exact ca acum 2000 de ani, ori pe tine ori pe părintele Papacioc... că cineva musai trebuie să fie de vină pentru toate păcatele și minciunile și mândriile noastre. Iată țapul ispășitor. Nu e vorba de părintele papacioc... ci sigur voi la mine o să vă referiți. Deci nu-l osîândiți căci eu nu-l osândesc. Ci mă rog să fie iertat căci multe m-a învățat fie Numele Domnului Binecuvântat. Amin.

Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 21:14:50.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40