Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Mie nu. La fel de ciudat mi se pare faptul ca tu nu vezi acest lucru...insa nu-i treaba mea, tu esti cu ale tale.
Priveste si explica-mi ce fel de atitudine este reflectata in versetele de mai jos:
Pilat caruia nu-i pasa deloc de biserica Iudeilor evident ca nu a remarcat atitudinea Lui impotriva bisericii mama de aceea l-a si gasit fara vina.
Da, Hristos a pus bazele unei noi biserici, si a unei scoli crestine, si a facut acest lucru rupindu-se de biserica Iudaica-mama..deci schisma.
Evident ca noi nu percepem acest lucru deoarece suntem IN EA, si evident ca la Inst. Teologic nu se va accentua acest fapt ca Doamne fereste sa nu cumva sa le vina viitorilor preoti idei...de aceea si gindesti asa de "prelucrat"
Tu vezi si gindesti ceea ce ti s-a PERMIS sa vezi si sa gindesti...imi pare rau ca-ti spun asta
Iarta-ma!
|
Andrei, eu nu am ce sa iert, pentru ca nu pe mine ma jignesti cand ma denumesti indoctrinat. Profesorii mei insa s-ar simti jigniti, cu siguranta. Mai bine te-ai interesa sa vezi despre cine vorbesti, nu sa ii acuzi fara sa-i cunosti.
Dar asta e alta problema.
Explicatia citatului tau este simplu: tu confunzi demnitatea Dumnezeului-Om cu aroganta.
Si sa te intreb eu pe tine: tu crezi ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu, deofiinta cu Tatal si cu Duhul Sfant?
Daca da, atunci cum poti sa afirmi ca Dumnezeu sufera de o patima omeneasca precum aroganta, adica mandria si slava desarta?
Nu as dori sa continuam acest dialog despre aceasta asa-numita de catre tine "aroganta" a lui Dumnezeu. Threadul este despre altceva.