![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priveste si explica-mi ce fel de atitudine este reflectata in versetele de mai jos: "19. Asadar, arhiereul L-a intrebat pe Iisus despre ucenicii Sai si despre invatatura Sa. 20. Iisus i-a raspuns: "Eu i-am vorbit lumii pe fata. Intotdeauna am invatat in sinagoga si in templu, unde se aduna toti Iudeii, si nimic n'am vorbit in ascuns. 21. De ce Ma intrebi pe Mine? Intreaba-i pe cei care au auzit ce le-am vorbit. Iata, acestia stiu ce am vorbit Eu". 22. Si zicand El acestea, unul dintre slujitorii care stateau de fata I-a dat lui Iisus o palma, zicand: "Asa-i raspunzi tu arhiereului?...". 23. Iisus i-a raspuns: "Daca am vorbit rau, marturiseste ce-a fost rau 4; dar daca am vorbit bine, de ce Ma bati?" 24. Atunci Anna l-a trimis legat la Caiafa arhiereul. " si mai departe: Asadar, L-au adus pe Iisus de la Caiafa la pretoriu 5. Si era dimineata. Si ei n'au intrat in pretoriu, ca sa nu se spurce 6, ci sa manance Pastile, 29. asa ca a iesit Pilat la ei, afara, si le-a zis: "Ce invinuire-i aduceti acestui om?" 30. Ei i-au raspuns, zicand: "Daca acesta n'ar fi raufacator, nu ti l-am fi predat". 31. Deci le-a zis Pilat: "Luati-l voi si judecati-l dupa legea voastra!" Iudeii insa i-au zis: "Noua nu ne este ingaduit sa omoram pe nimeni" - 32. ca sa se plineasca cuvantul lui Iisus, pe care-l spusese, insemnand cu ce moarte avea sa moara. 33. Deci Pilat a intrat iarasi in pretoriu si L-a chemat pe Iisus si I-a zis: "Tu esti imparatul Iudeilor?" 34. Rapuns-a Iisus: "De la tine insuti o spui, sau altii ti-au spus-o despre Mine?" 35. Pilat a raspuns: "Nu cumva eu sunt iudeu?... Neamul tau si arhiereii mi te-au predat. Ce-ai facut?" In 1:11 36. Iisus a raspuns: "Imparatia Mea nu este din lumea aceasta. Daca imparatia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s'ar fi luptat ca sa nu le fi u predat Iudeilor. Dar, acum, imparatia Mea nu este de aici". 37. Atunci Pilat I-a zis: "Asadar, esti tu imparat?" Raspuns-a Iisus: "Tu o spui, ca Eu sunt imparat. Eu pentru aceasta M'am nascut, si pentru aceasta am venit in lume: sa marturisesc pentru adevar; tot cel ce este dintru adevar asculta glasul Meu". 38. Pilat i-a zis: "Ce este adevarul?...". Si, zicand aceasta, a iesit iarasi la Iudei si le-a zis: "Eu nu gasesc in el nici o vina; Pilat caruia nu-i pasa deloc de biserica Iudeilor evident ca nu a remarcat atitudinea Lui impotriva bisericii mama de aceea l-a si gasit fara vina. Da, Hristos a pus bazele unei noi biserici, si a unei scoli crestine, si a facut acest lucru rupindu-se de biserica Iudaica-mama..deci schisma. Evident ca noi nu percepem acest lucru deoarece suntem IN EA, si evident ca la Inst. Teologic nu se va accentua acest fapt ca Doamne fereste sa nu cumva sa le vina viitorilor preoti idei...de aceea si gindesti asa de "prelucrat" Tu vezi si gindesti ceea ce ti s-a PERMIS sa vezi si sa gindesti...imi pare rau ca-ti spun asta Iarta-ma! Last edited by andreicozia; 29.07.2010 at 17:35:15. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna un preot cu har? | sophia | Preotul | 24 | 09.04.2013 15:44:19 |
preotul caterisit | mirelat | Preotul | 36 | 21.02.2012 17:35:33 |
Preot necasatorit | bluester | Preotul | 3 | 05.01.2012 00:18:20 |
Vreau sa ma fac preot | petrisor.nicu | Intrebari utilizatori | 24 | 17.05.2011 19:18:46 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
|