View Single Post
Vechi 30.07.2010, 18:45:58
Pandion Pandion is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adelina.e Vezi mesajul
Mereu am preferat sa cred ca boala unui copil nu este o pedeapsa, ci o incercare si pe termen lung sau in viata de apoi va fi o binecuvantare. Daca acel copil sufera din cauza ca parintii lui sunt pedepsiti, plateste nevinovat pacatul altora. Daca el nici macar nu este constient de ce i se intampla si nu sufera greutati, intr-adevar, imi pot imagina ca parintii sunt pedepsiti.
Bineinteles ca boala copilasului nu este o pedeapsa, insa din pacate micutul poate suferi din cauza unor probleme de sanatate ale parintilor sau a neglijentei acestora pe timpul sarcinii(mama consuma ce nu trebuie, tatal fumeaza sau mai stiu eu ce face in prezenta ei)
Citat:
În prealabil postat de adelina.e Vezi mesajul
Eu cand am o incercare mai grea, ma gandesc ca ori platesc pentru greseli (si incep sa analizez ce am facut), ori Dumnezeu imi incearca credinta, ori pana la urma aceasta incercare imi va aduce un bine.
Eu cred ca nu e bine sa vezi lucrurile asa pentru ca Dumnezeu nu sta la panda pentru a ne sanctiona fiecare greseala. Dumnezeu este interesat sa ne indreptam cat mai repede cu putinta si sa mergem mai departe chiar daca undeva in viitorul apropiat ne asteapta o noua cadere. Cat priveste incercarea credintei, s-a demonstrat de atatea ori ca a avea credinta nu tine de starea de sanatate pe care o are cineva, si nici de conditia materiala.
Reply With Quote