View Single Post
Vechi 13.08.2010, 05:33:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu ai nici un prieten adevarat???? Nu cred intr-un astfel de crestin ...
Tu nu esti crestin ...
Iti aduci aminte de parintele ce a fost intrebat cand va veni sfarsitul lumii? Ce a raspuns?
"Cand nu va mai exista carare, de la vecin la vecin" (citat aproximativ). Te incadrezi perfect.

"dupa mii de ani de existenta abia "am ajuns" la litera "a"" din alfabetul Lui" - si cu toate astea, toate religiile lumii ne vorbesc despre cum Dumnezeu ii pedepseste, cu chinuri vesnice, pe cei care nu l-au inteles, nu l-au ascultat si nu i s-au supus.
Multumesc ca m-ati facut sa rad...in hohote chiar!!!
Imi place cum tocmai domnia dvs il criticati pe acest om si-l invinovatiti a nu fi crestin!!!
Dvs sunteti?cu ce drept il interogati despre crestinismul lui,in ciuda faptului ca dvs sunteti in ateu convins si improscati cu noroi in toate notiunile care deriva din Dumnezeu?????
Stiti mai bine ca mine,ce scrie pe pagina dvs...
Eu cred ca sfarsitul lumii va venii ,atunci cand crestinii vor fi judecati de catre atei!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote