View Single Post
Vechi 13.08.2010, 09:07:43
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de forfota Vezi mesajul
Nu am citit tot topicul. Dar ideea acestei statistici mi se pare o crasa forma fara fond. Vom avea spitale cand vom avea medici. Vom avea scoli cand vom avea profesori.
Nu mai avem profesori pentru ca nu mai avem scoli. Tu ce-ai vrea? Sa existe profesori in strada si atunci statul sa-si dea seama ca trebuie si scoli? Una fara alta e o prostie. Trebuie si scoli si profesori. Doar la preoti e valabil ca exista prea multi si fiecare vrea biserica. Dupa 89 existau foarte multe scoli si foarte multi profesori. S-au inchis scolile, profesorii au plecat si s-au construit biserici. Una la doua zile! Mai ales din banii statului si prea putin din banii credinciosilor, unii dintre ei profesori ramasi fara scoli.
Citat:
Avem Biserici pentru ca oamenii IL iubesc pe Dumnezeu si dau acolo cate un banut.
Cam putin dau credinciosii, cam mult da statul. Despre asta e vorba in topic.
Citat:
Daca va incerca cineva sa adune bani din milostenie pentru a ridica un spital, oamenii cred ca nu vor da pentru ca platesc deja prea multe asigurari care nu le asigura nici cel mai elementar drept la o aspirina. \unde se duc banutii miilor de asigurati din sistemul de sanatate nu preotii trebuie sa ne spuna. Spitale pentrusuflet sunt Bisericile si sa ne ajute Domnul sa ne rugam in aceste lacase cu evlavie si credinta.
Trateaza-te tu la biserica si lasa-i pe ceilalti sa mearga la spital daca asta vor. Nu spune nimeni sa nu te tratezi unde vrei dar macar ai bunul simt de a-i lasa pe ceilalti sa aleaga pentru ei.
Reply With Quote