View Single Post
Vechi 14.08.2010, 11:06:51
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Virusii exista de cind lumea nu au nimic cu E-urile
Bacteriile, parazitii de asemenea dar in ultima vreme in spatiul virtual romanesc cam toate bolile sint artificial produse de forte ale intunericului...de aici ironia cu laboratoarele
Medicina naturista (cred ca in privinta asta tu ma cunosti cel mai bine pe acest forum) pentru oricare om cu ceva cultura medicala si bine intentionat este cam frectie la un picior de lemn sau buna pentru cel care o recomanda /practica si nu pentru pacient. (NU SARITI FRATILOR SA MA JUPUITI CA NU O SA VA RASPUND!!!! )
Apa distilata e toxica iar exagerarile romanesti din spoturile publicitare cu sarea, zaharul si grasimile personal ma lasa rece!
Tu sti cel mai bine ca de ani de zile zi de zi la mine pe forum apare cite unul cu un medicament naturist minune, ne certam, incercam sa-l convingem ca pierde vremea, banii si timpul util unui tratament adecvat, omul dispare o vreme si apare dupa un an doi jumulit de bani, fara resurse fizice si phihice, spasit incercind de data asta sa inteleaga ce este cu adevarat de facut.
De obicei e prea tirziu........
Pe mine anunturile de felul celui care da numele topicului de obicei ma fac sa urc pe pereti. Dar fiind aici musafir ma stapinesc, fac un pic de bascalie si ii las pe toti sa se convinga pe propia-i piele...eu unul nu mai am nevoie m-am convins din propia experienta practicind asa ceva de nevoie (ceausescu vroia sa vindec fara medicamente asa ca am fost obligat sa incerc naturismul) sau m-au convins sute de bolnavi ca si mine din care NICI UNUL NU S_A VINDECAT CU ALTCEVA DECIT MEDICATIA ADEVARATA.
Uraaaa!!!
Asta este Marius pe care il stiu :))))))
Acum am inteles si faza cu umorul englezesc :)))))...care de fapt nu era, ci intrebam si eu timid ca de cand n-am mai intrat pe aici am descoperit mari schimbari la unii useri vechi si nu imi face placere sa deranjez sau sa starnesc pe cineva.
Acum stiu ca pe tine si daca te starnesc, te infoi, "ma tragi de urechi" si apoi ma impaci :P

P.S Poate ma inveti si pe mine cum sa folosesc emoticoanele... daca iti mai amintesti, am mare slabiciune la ele si nu stiu cum sa le folosesc aici, iar tu mereu ai cate unul in postarile tale :)))))))))) (acum mi-am amintit cat timp ai pierdut cu mine ca sa stiu sa folosesc forumul :)))))) )