![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asta este Marius pe care il stiu :)))))) Acum am inteles si faza cu umorul englezesc :)))))...care de fapt nu era, ci intrebam si eu timid ca de cand n-am mai intrat pe aici am descoperit mari schimbari la unii useri vechi si nu imi face placere sa deranjez sau sa starnesc pe cineva. Acum stiu ca pe tine si daca te starnesc, te infoi, "ma tragi de urechi" si apoi ma impaci :PP.S Poate ma inveti si pe mine cum sa folosesc emoticoanele... daca iti mai amintesti, am mare slabiciune la ele si nu stiu cum sa le folosesc aici, iar tu mereu ai cate unul in postarile tale :)))))))))) (acum mi-am amintit cat timp ai pierdut cu mine ca sa stiu sa folosesc forumul :)))))) )
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 22:13:50 |
| Lupta impotriva demonilor, patimilor, vraji, farmece, magie si dobadirea mantuirii | sofia_78 | Generalitati | 14 | 11.01.2011 15:19:05 |
| Cafeaua reduce riscul aparitiei cancerului | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 29.06.2010 07:49:57 |
| Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 17:35:42 |
|
|