Citat:
În prealabil postat de Iubirea
Din punctul meu de vedere minunat comentariu...subscriu intru totul.
|
Intr-adevar...foarte frumos a scris heaven. Multumesc!
Nu vreau sa aud ca el a gresit, ca el e indolent, din contra, daca stau bine sa ma gandesc chiar vreau sa cred ca amandoi am gresit.
Da, si pentru mine era foarte important sa mergem impreuna la cumparaturi, sa gatim impreuna cand avem timp. Dar de ceva timp primeam numai raspunsuri de genul: Daca vrei mergem dupa 12-1 cand ma scol eu. Nu era dispus sa lase nici 5 min din somnul pretios.
Uneori eu sunt o persoana mai...,,tacanita" :)) adica imi placea sa citesc tot felul de bancuri, sa ma uit la comedii si ii mai povesteam si lui ce citeam pe net..banalitati de-astea. De la un timp primeam raspunsuri de genul: ei, nu ma intereseaza ce citesti tu acolo!
Toate astea si multe altele le-am lasat de la mine. Cand am rugat sa lase si el ceva mi-a zis ca el nu vede unde greseste si nu are ce sa revizuiasca.
Stiti, voi chiar aveti dreptate. Nu pot continua o casnicie daca omul de laga mine nu ma mai vrea. Singurul lucru care ma supara acum e ca m-am amarat din cauza cuiva care nu a vrut sa lupte alaturi de mine pana la capat.
Multumesc inca o data pt ce mi-ati scris. Mi-a facut tare bine! Numai bine va doresc!