View Single Post
Vechi 16.08.2010, 05:01:57
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si in concluzie vrei sa spui ca acum bisericile sunt mai pline,oamenii mai credinciosi,nu? Dar NU mai suntem egali,nu ni se mai da o casa,un loc de munca,ne este permis avortul (deci milioane de CRIME pe care le treceti cu vederea - crime asupra unor fapturi neputincioase),acum ti-e frica sa iesi pe strada,vezi numai retardati,copii needucati si nerespectuosi,bunul simt a disparut,e plin de cocalari,pitipoance si emo,prostitutia e in floare,tara a fost vanduta,noi am ajuns sclavi etc. etc. Deci da,traiasca democratia! Toate cele insirate mai sus sunt prostii care nu exista decat in mintea mea.
profesorii sunt batuti de elevi mai poti adauga, mii de studenti care nu stiu sa scrie deci diplome pe banda si profesionisti nuMAI exista sau mai sunt cativa care oricum pleaca din tara, mii de oamenii bolnavi din cz stresului si a vietii de kkt care o ducem, nu cred ca a murit nimeni de foame pe vremea lui Ceuasescu dar in vremurile de azi au murit.
Singurele chestii pe care i le reprosez lui Ceausescu sunt: daramarea bisericilor, granitele inchise, programe divertisment nexam, proslavirea lui care nu stiu de unde ii aparuse ptr ca la inceputul guvernarii "nu suferea de el" si faptul ca se prostise cu mancarea sa o dea pe cartela ca sa plateasca imprumuturile externe.
Acum numai 15% isi permit o viata decenta cei care fura sub o forma sau alta sau isi bat joc de angajati trag cat pot de ei , ii platesc mizerabil profita ca nu au ce face unde sa se duca si ei se rasfata pe munca altora si nici macar nu ii respecta si ar mai fi multe neajunsuri in acest moment.
CONCLUZIA: ROMANII AU INTELES GRESIT CAPITALISMUL, EL ESTE INTR-ADEVAR UN REGIM MAI AVANSAT DAR NUMAI PTR OAMENI CIVILIZATI, IAR ROMANII MEREU AU FOST GHIOLBANI CHIAR DE LA DACI INCOACE...CRUD DAR ASTA E ADEVARUL.

Last edited by ingerul_pazitor; 16.08.2010 at 05:05:55.
Reply With Quote