![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurele chestii pe care i le reprosez lui Ceausescu sunt: daramarea bisericilor, granitele inchise, programe divertisment nexam, proslavirea lui care nu stiu de unde ii aparuse ptr ca la inceputul guvernarii "nu suferea de el" si faptul ca se prostise cu mancarea sa o dea pe cartela ca sa plateasca imprumuturile externe. Acum numai 15% isi permit o viata decenta cei care fura sub o forma sau alta sau isi bat joc de angajati trag cat pot de ei , ii platesc mizerabil profita ca nu au ce face unde sa se duca si ei se rasfata pe munca altora si nici macar nu ii respecta si ar mai fi multe neajunsuri in acest moment. CONCLUZIA: ROMANII AU INTELES GRESIT CAPITALISMUL, EL ESTE INTR-ADEVAR UN REGIM MAI AVANSAT DAR NUMAI PTR OAMENI CIVILIZATI, IAR ROMANII MEREU AU FOST GHIOLBANI CHIAR DE LA DACI INCOACE...CRUD DAR ASTA E ADEVARUL. Last edited by ingerul_pazitor; 16.08.2010 at 05:05:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Primul pas ar fii pentru romani sa nu mai accepte ce le-au bagat altii in cap: ca romanii nu sant civilizati, etc. Al doile pas ar fii sa-si schimbe felul de a gandi. ROmanii sant batjocoriti de romanii lor in Romania lor pentru ca asa este felul de gandire in Romania: se admira tot ce a ajuns in varf nu conteaza cum a ajuns. Sant destui intelectuali si in ROMANIA, trebuie doar sprijiniti. Am putut sa-i dam jos pe Ceausesti, cu ajutor din afara, nu conteaza, am reusit. Ce ne opreste sa -i dam jos pe maimutele de la putere de acum?Daca nu santem fericiti de ce-i mai votati? Raspunsul este ca multi se complac in conditiile care sant si au ajuns multi doar sa dea vina pe unul si pe altul, dar problema incepe cu fiecare. Aud pe baiatul meu de multe ori cum critica pe un politician sau pe altul. Si mereu ai spun, esti tanar, daca nu-ti convine, dute la scoala si ajungi tu politician si fa o diferenta in lumea asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceste infectii care ne conduc si aici ma refer la un intreg sistem, probabil pe la 100.000 de persoane, sunt de fapt un cancer al acestei societati. Si un cancer nu poate fi rugat sa plece din organism, cand ai cancer la plamani nu te mangai pe piepti si-l rogi sa plece! Unica solutie este ultimativa: violenta extrema. Cand ai cancer il extirpezi dupa care asiguri tratament drastic si extrem de toxic ca sa te asiguri ca celulele ramase nu vor creste si restabili formatiunea canceroasa la loc. Dar acest lucru este eminamente imposibil pentru ca suntem un popor pasnic, bland. Si nici nu avem tratamentul pe care sa-l aplicam dupa extirpare. Si nu avem nici chirurg. Unica solutie valabila in cazul Romaniei ar fi sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute. Alta solutie nu exista dupa parerea mea.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|