Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO
multumesc pentru cuvintele tale, acum e ca si cum te-as fi cunoscut deja:). Vezi, asa ar trebui sa se inceapa orice discutie pe forum, cu frumoasele experiente traite deja despre cunoasterea lui Dumnezeu si cat de mult ne-a schimbat aceasta cunoastere.
|
Putini sunt oamenii pe care ii vei intalni care sa fie cinstiti cu tine. Pe multi ii rusineaza experientele avute. Stii tu cati au curajul sa se uite inapoi la faptele lor? Dar sa le mai expuna si lumii intregi?
Stiu ce zici, asa este, acesta este si motivul pentru care eu rar intru pe forumuri si scriu. Si aici m-am intrebat de o suta de ori , daca are vreun rost sa ma implic. Eu intotdeauna am spus ce am gandit, si intotdeauna a deranjat pe cineva , desi eu nu am vrut asta. Dar acum am raspuns la intrebarea mea: daca are rost implicarea. Stii care e? Da, are rost, pentru ca acum vorbesc cu tine. Daca un singur om intelege ce spun inseamna ca implicarea mea a avut rost. Mai am multe de invatat. Pe masura ce invat descopar ca stiu putin si ca mai am multe de descoperit.
Mai am doar 5 minute timp acum. Dar dupa masa, sau maine dimineata am sa raspund si la intrebarea ta in legatura cu botezul. Am sa iti arat cum vad eu lucrurile, cum le inteleg eu.
Si nu uita ca toate cate le citesti aici sunt pareri ale unor oameni ca tine, care au capacitatea mai mare sau mai mica de intelegere.
Ortodoxia este cea mai profunda dintre toate. Daca ai sa citesti si despre celelalte religii ai sa poti face comparatia. Cel putin asa o vad eu.
Multitudinea de secte care se invart in jurul crestinismului, sunt ca niste copii, mai proaste decat originalul. Originalul este desavarsit.