Citat:
În prealabil postat de sigfrid22
Citeste " NISTE TARANI" de Dinu Sararu si ai sa vezi de unde au plecat comunistii si cum au ridicat ei tara asta din intuneric.Nationalizarea a facut un act de dreptate .Nu au dobandit bogatii decat prin inselaciuni si exploatare.Vorbesti de varsare de sange ? atunci ce a fost 1907?Comunismul Convine oamenilor lenesi?Cu lene s-au facut toate cate le-am enumerat in primul mesaj?Stii cum aratau satele si orasele pe timpul regilor?Stii cati nestiutori de carte erau? Comunistii au facut alfabetizarea si au luminat poporul.E drept ca toate hotelurile din statiunile litorale sa fie private? stii cine le-a construit? POPORUL acesta ,ale lui trebuiau sa ramana.Sunt sigura ca va mai veni o NATIONALIZARE!!
|
Din cate stiu eu Dinu Sararu a fost un securist. La ce te-ai fi asteptat de la un asemenea om? Probabil daca-l citesti si pe Iliescu ai sa vezi ce bun a fost comunismul.
Nu mai bine citesti tu despre genocidul comunist? Doar doua exemple iti dau: Pitesti si canal. Si ma simt oribil ca nu pot mentiona toate atrocitatile regimului pe care il regreti.
Oi fi enumerat tu niste lucruri bune facute de comunisti si cred ca nimeni nu le poate contesta. Problema e ca vestul pe care il critici a facut lucruri mult mai bune si fara vreun genocid si fara sa-si extermine elita satelor sau intelectuala. Ce avem noi mai bun sau mai mult decat vestul capitalist? Autostrazi nu, industrie nu, vreo cercetare de varf nu (codoi remember?), agricultura nu. Avem in schimb o mentalitate de cersetor. Totul sa vina de sus si noi sa n-avem niciun merit. Vrem salarii mari si vrem sa nu ne obosim la munca, vrem sa iesim la pensie repede si pensia sa fie cat mai mare, vrem sa avem conditii in spitale si scoli, vrem si biserici, dar pentru toate astea cine munceste? Comunismul iti dadea casa si serviciu garantat iar tu nu trebuia sa faci mai nimic. Mentalitatea asta de D-l Goe ar trebui decimata inainte sa avem pretentii.
Cei care regreta comunismul pot oricand sa stea flamanzi in frig. Acum nu te mai pandeste militia ca pe vremuri dar cu putina paranoia se rezolva si aspectul asta.