![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai bine citesti tu despre genocidul comunist? Doar doua exemple iti dau: Pitesti si canal. Si ma simt oribil ca nu pot mentiona toate atrocitatile regimului pe care il regreti. Oi fi enumerat tu niste lucruri bune facute de comunisti si cred ca nimeni nu le poate contesta. Problema e ca vestul pe care il critici a facut lucruri mult mai bune si fara vreun genocid si fara sa-si extermine elita satelor sau intelectuala. Ce avem noi mai bun sau mai mult decat vestul capitalist? Autostrazi nu, industrie nu, vreo cercetare de varf nu (codoi remember?), agricultura nu. Avem in schimb o mentalitate de cersetor. Totul sa vina de sus si noi sa n-avem niciun merit. Vrem salarii mari si vrem sa nu ne obosim la munca, vrem sa iesim la pensie repede si pensia sa fie cat mai mare, vrem sa avem conditii in spitale si scoli, vrem si biserici, dar pentru toate astea cine munceste? Comunismul iti dadea casa si serviciu garantat iar tu nu trebuia sa faci mai nimic. Mentalitatea asta de D-l Goe ar trebui decimata inainte sa avem pretentii. Cei care regreta comunismul pot oricand sa stea flamanzi in frig. Acum nu te mai pandeste militia ca pe vremuri dar cu putina paranoia se rezolva si aspectul asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) acesta e un mod de gandire crestina?? Imi pare rau dar aici pierd timpul .dumnezeu sa va lumineze! |
|
|||
|
|||
![]()
Comunismul era o religie de tip faraonic. Trebuie sa-ti explic de ce?
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu noi scriem cu literă mare domnule ateu! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Mar1vs:
Crestin nu inseamna perfect. Crestinul e un om ca si altii, desi se deosebeste prin faptul ca are o relatie cu Dumnezeu . Dar nu se naste invatat sau sfant, ci invata toata viata si se sfinteste in fiecare zi. Pentru cei care de cate ori aud o critica la adresa forumului intervin automat cu : "Du-te pe alt forum" Au mai fost unii care s-au comportat asa si cu Iisus. In Gadara, cand Iisus a scos dracii din acel om care umbla prin morminte, dar pe care El il iubea foarte mult, gadarenii I-au spus sa se duca de la ei si sa-i lase cu porcii lor; le-o fost frica sa nu ramana fara porci [a se citi pacate]. E mai bine sa recunoastem ca cei ce critica au si ei dreptatea lor. "Primirea de oaspeți să n-o uitați căci prin aceasta unii, fără ca să știe, au primit în gazdă, îngeri." Evrei 13:2
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Capitalismul. Deși cum ambele sunt ideologi care pun accentul pe latura materialistă sunt erori capitale din punct de vedere social.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei nu mai spune! Esti sigura? Poate n-ar fi rau sa citesti si posturile altor forumisti crestini.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigură că se scrie cu literă mare .Acei care nu respectă aceasta se numesc doar creștini, pentru că sunt botezați .
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt sigur dar alta era plangerea. Cati crestini crezi ca sunt crestini nu doar pentru ca sunt botezati?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|