View Single Post
Vechi 20.08.2010, 23:32:14
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Enlightened Vezi mesajul
Sa vrei sa te ridici e semn de putere. Dap, slabii ajung in iad.

Imi pare rau, dar majoritatea nu sunt la fel de "intelepti" ca tine. Sunt sanse mult mai mari ca omul sa recurga la razbunare decat la constientizarea actiunilor lui. Eu vorbesc de majoritate in timp ce voi vorbiti de "miracole".

Ca sa tinem subiectul cat mai logic, hai sa zicem ca chestiile alea nu s-au intamplat si gandestete la lumea ASTA nu la basme.

Tehnic vorbind, as putea sa aleg neexistenta? Convertirea mea inapoi in crestin este foarte improbabila, iar o eternitate in iad nu vreau. Oups, Dumnezeu nu ma iubeste atat de mult.

Iti doresc sa te iluminezi, odata si-odata!! Cred ca si tu....

Eu nu vorbesc de "miracole", vorbesc de cazuri concrete din jurul meu, din familia mea. Sa fie toate miracole? Uau! Inseamna ca suntem inconjurati de miracole iar majoritatea aia de care vorbesti tu exista doar intr-o mass-media care adora sa exagereze.

Din moment ce nu te consideri crestin, inseamna ca nu crezi in iad sau rai, deci n-ar trebui sa te ingrijoreze problema eternitatii in iad. Dupa ce nu vei mai fi, probabil ca vei fi pulbere de stele...... Iti convine?

Ca sa fii un bun psiholog cred ca va trebui sa fii mai optimist, adica sa privesti jumatatea plina a paharului. Daca tu intr-un om vezi doar [partea rea, pt ca provine dintr-un mediu rau si nu are nimic bun in el, nu-i dai nici o sansa.

Voi, ne-crestinii, cred ca de fapt cautati argumente pentru starea voastra. Orice v-am spune noi, crestinii, nu ar fi suficient pt voi pt ca nu va linisteste.

lasa-ne pe noi cu BASMELE noastre, vezi-ti tu de viata ta, de mediul bun sau rau.....si , poate, peste cativa ani, o da Dumnezeu (in cazul meu) sau vreo aliniere favorabila a stelelor/planetelor (in cazul tau) sa ne mai vb pe acest forum, si sa vedem care unde a ajuns. Ha? ce zici?
Reply With Quote