[quote=zaharia_2009;280187]
Citat:
Īn prealabil postat de Crestin_Simona
Sora, va rog deosebit, cititi toate postarile, si pe cele ale celorlalti frati/surori si dupa ce veti adauga linga dragostea hristica si dreptatea si adevarul, deasemnea hristice (Adevarul insusi este Hristos!)formulati-va raspunsurile/parerile !
Eu stiu ca sfaturile ,,dulci" prin care transpar dragostea de frati si smerenia ,,binecuvintata" sunt lucruri care dau bine la ,,dosarul de crestin evlavios" dar cu conditia de a fi uzat cu mult discernamint !
Este insa si posibil ca sa fiti bine intentionata si cu inima sincera si calda iar eu orbit de vulgaritate, minie si spirit revendicativ sa nu vad realitatea din jurul meu . In acest caz imi cer iertare ! Nu sunt decit un pacatos si ticalos incurcat bine in mindrie si in multe alte pacate serioase !!
|
... ,,dosarul de crestin evlavios" pe care-l doresc sa fie ok este Cartea Vietii pe care o V-a deschide Hristos cand v-a fi sa fie.
Slava Lui Dumnezeu ca n-am cum sa evit asta!
Mai mult, din cuvintele noastre vom fi judecati, asa ca nu prea imi este la indemana, daca ma intelegi, ,,sa dau bine'' caci mai mult mi-ar dauna.
Repet, celor ce au mult - se cere mult!
,,Fiti dar desavarsiti, precum si Tatal vostru din ceruri este desavarsit'' si eu Zahario iti doresc sincer si din tot sufletul asta!!!