View Single Post
Vechi 23.08.2010, 09:01:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eugenb Vezi mesajul
Eu nu am considerat ca as fi luat "in suturi" un Preot.
Nu ai considerat, dar asta ai facut si a vazut-o oricine si foarte clar. Personal nu ma priveste problema teologica in discutie sau gradele celor care discuta, nici nu-l cunosc personal pe parintele Gheorghe, posibil sa aiba dreptate sau nu, dar sunt sigura ca se poate vorbi si altfel.

In eventualitatea in care esti si tu o inalta fata bisericeasca [sau vreo extensie a uneia] gandeste-te ca vei putea si tu sa fii tratat astfel, atunci cand nu vei fi sub protectia anonimatului. Dar mai mult, atunci cand vorbesti cu cineva gandeste-te ca Hristos a murit si pentru el si in Scripturi scrie: "cel care se atinge de voi se atinge de lumina ochiului Lui!" [Zah 2:12]. De aceea trebuie sa cantaresti bine orice cuvant si sa vorbesti cu frica atunci cand te adresezi unui rob al lui Hristos, fie el preot sau mirean, caci vom da socoteaa de orice cuvant nefolositor pe care il vom scoate din gura. De dragul sufletului tau, fii mai atent. Si , te rog, iarta-ma daca te-am suparat cu ceva.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote