View Single Post
Vechi 23.08.2010, 11:28:37
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Subscriu. Un mesaj cinstit!
Romanii sint invatati sa dea vina pe cineva, pe oricine inafara de el insusi.
A fost de vina comunismul, sint de vina politicienii, nu am iesit afara, n-am stiut, sint de vina emigrantii.
Pentru toti care as le place sa creada ii rog sa faca un drum cu masina din vest pina in Romania! Nu ma refer la strazi ma refer la un minim de civilizatie intr-o tara de poeti si genii. Intrati voi intr-un Wc public pe soseaua Oradea-Sibiu. Da, exista parcari cu asa ceva! S-a miscat ceva in ultimii ani!
Oare cine-i de vina de......(sincer nu gasesc cuvinte apropiate de ceea ce trebuie exprimat) de acesta?
Noi suntem de vina cu pacatele noastre.
Daca nu am avea pacat randuia Dumnezeu cumva sa nu avem astfel de conducatori ,le dadea o boala ,un necaz .
Avem conducatorii pe care ii meritam.
Nu trebuie sa iti fie mila de cei care au ramas.
Se poate supravietui.
Si te rog sa ma crezi ,nu te poti mantui mai usor decat in necazuri si greutati.
Nu e usor nici pentru cei plecati sa auda in jur vorbindu-se in alta limba ,sa nu intalneasca un prieten ,un cunoscut.
Cand il ai pe Dumnezeu ,ai ajutor si aici ,chiar daca nu este usor.
Dumnezue nu lasa pe cei drepti sa piara.
Si ca exemplu ,am fost sapt.trecuta la munte ,in judetul meu.
Un peisaj minunat ,un sat in care nu se fura ,toti au cate un lot ,doua cu faneata si cresc animale.
Peste drum de familia la care am fost ,o familie cu 7 copii.
Intreb ,cu ce i-au crescut?
Mi s-a spus ca au muncit ,au crecut animale si toti copiii sunt foarte bine aranjati.
Iar casa era destul de frumoasa ,tencuita ,nu din lemn cum sunt majoritatea pe acolo.

Last edited by anita; 23.08.2010 at 11:32:38.
Reply With Quote