Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2010, 10:28:58
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
Problema cu dorul de tara...aici e un paradox, iti e si in acelasi timp nu iti e dor de tara. Parctic iti e dor de tara de pe vremea cand puteai sa te intretii cat de cat, cand inca mai aveai rude in tara, prieteni neocupati( cand ajungi la o anumita varsta, fiecare e cu treaba lui, cu familia lui). Cand revii in tara dupa o anumita perioada, constati ca tara de care iti era tie dor exista numai in imaginatia ta, ca de fapt in Romania e mult mai rau decat atunci cand ai plecat( pt. ca acum ai termen de comparatie cu ,,dincoloŽŽ) si ca de abia astepti sa te intorci in tara de adoptie.
Eu am avut un soc cand m-am intors in Romania. ......
Subscriu. Un mesaj cinstit!
Romanii sint invatati sa dea vina pe cineva, pe oricine inafara de el insusi.
A fost de vina comunismul, sint de vina politicienii, nu am iesit afara, n-am stiut, sint de vina emigrantii.
Pentru toti care as le place sa creada ii rog sa faca un drum cu masina din vest pina in Romania! Nu ma refer la strazi ma refer la un minim de civilizatie intr-o tara de poeti si genii. Intrati voi intr-un Wc public pe soseaua Oradea-Sibiu. Da, exista parcari cu asa ceva! S-a miscat ceva in ultimii ani!
Oare cine-i de vina de......(sincer nu gasesc cuvinte apropiate de ceea ce trebuie exprimat) de acesta?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31