Citat:
În prealabil postat de bairstow
Doamna din ce am observat nu puteti vedea.
|
Un mod amabil de a-i spune unei doamne ca este chioara (daca se poate face asa ceva in mod amabil).
Citat:
În prealabil postat de bairstow
A spune ca biserica a degenerat dde pe vremea apostolilor (chiar daca acestia formasera mucenici si Dumnezeu conducea biserica) este echivalent cu biserica a fost biruita! Asta contrazice flagrant biblia! Si Eu iti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui. (Mat.16:18) daca punem cetatea in locul bisericii mputem spune ca cetatea nu na fost biruita daca ea a fost daramata sute de ani?
|
Stiti care este problema dvs.? Confundati Biserica lui Hristos cu una din multele biserici imprastiate pe fata pamantului. Astfel de biseirici au si greseli. Cititi Apocalipsa, cap. 2 si 3 sa vedeti cum sunt mustrate cele 7 biserici (prin ingerii lor). Uneia din biserici (prin ingerul ei) i se spune:
"Stiu faptele tale: ca iti merge numele ca traiesti dar esti mort."(Apocalipsa 3:2). V-ati pus vre-odata problema ca poate fi vorba de biserica dvs. si aveti datoria sa fiti printre cei care o readuc la viata? Sau, este mai simplu sa te bati cu caramida in piept?