View Single Post
Vechi 27.08.2010, 18:57:45
vasinec77 vasinec77 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Doamna din ce am observat nu puteti vedea.
Un mod amabil de a-i spune unei doamne ca este chioara (daca se poate face asa ceva in mod amabil).

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
A spune ca biserica a degenerat dde pe vremea apostolilor (chiar daca acestia formasera mucenici si Dumnezeu conducea biserica) este echivalent cu biserica a fost biruita! Asta contrazice flagrant biblia! Si Eu iti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui. (Mat.16:18) daca punem cetatea in locul bisericii mputem spune ca cetatea nu na fost biruita daca ea a fost daramata sute de ani?
Stiti care este problema dvs.? Confundati Biserica lui Hristos cu una din multele biserici imprastiate pe fata pamantului. Astfel de biseirici au si greseli. Cititi Apocalipsa, cap. 2 si 3 sa vedeti cum sunt mustrate cele 7 biserici (prin ingerii lor). Uneia din biserici (prin ingerul ei) i se spune: "Stiu faptele tale: ca iti merge numele ca traiesti dar esti mort."(Apocalipsa 3:2). V-ati pus vre-odata problema ca poate fi vorba de biserica dvs. si aveti datoria sa fiti printre cei care o readuc la viata? Sau, este mai simplu sa te bati cu caramida in piept?