Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2010, 18:37:38
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit Eu unul

M-am cam saturat. Ori intrebati pe acel pastor care va indruma si nu va lasa sa judecati ori a-ti citit multa literatura protestanta si nu puteti intelege nimic!
am vrut sa intreb unde gasesc in BIBLIE exemple de preoti care si-au dat viata pentru Hristos= Noi vorbeam despre biserica care a degenerat. daca vreti din Nt primul martir este arhidiaconul Stfean.
de acord, acei "lupi " urmau sa pedepseasca "turma" dar nu stim cu ce fel de pedeapsa= pai cum altfel decat pacalind aceasta turma cu cuvinte amagitoare?
Daca pedeapsa era moartea atunci turma venea NIMICITA= Iisus apara turma sa si nu avea cum sa fie nimicita.Iata eu voi fi cu voi IN TOATE ZILELE. Mai bine ne-ai spune cine te influenteaza! 30. Si dintre voi insiva se vor ridica barbati, graind invataturi rastalmacite, ca sa traga pe ucenici dupa ei. Deci prin asta invatatorii falsi nu cruteaza turma!
52Ezio :Ca sa puna in garda pe credinciosi de pericolele care-i pasteau.=Doamna pe atunci nu toti stiau sa citeasca si credinta se pastra nu prin interpretarea bibliei care nici nu era format in totalitate ci prin ascultare!
52 Ezio:Daca acesta nu se caieste de ceea ce a gresit nici macar in fata intregii Biserici atunci sa fie considerat ca un pagan nu ca unul ce crede in Hristos. = care biserica doamna ca biserica dupa perioada apostolica a degenerat. Nu ziceati asa?
"Vie imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant" Inca o data repet ca o rugaciune este conditionata de anumiti factori. Iisus spune:Paharul Meu veti bea si cu botezul cu care Eu Ma botez va veti boteza, dar a sedea de-a dreapta si de-a stanga Mea nu este al Meu a da, ci se va da celor pentru care s-a pregatit de catre Tatal Meu.
Noi ne rugam ca voia Domnului sa sa faca si aici pe pamant la fel ca in cer. Aici eu nefiind totusi teolog as mai putea spune asa: Pamantul nou dupa venirea imparatiei!
Doamna din ce am observat nu puteti vedea. A spune ca biserica a degenerat dde pe vremea apostolilor (chiar daca acestia formasera ucenici si Dumnezeu conducea biserica) este echivalent cu biserica a fost biruita! Asta contrazice flagrant biblia! Si Eu iti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui. (Mat.16:18) daca punem cetatea in locul bisericii putem spune ca cetatea nu a fost biruita daca ea nu a mai existat sute de ani? Apoi cine a rezidit-o la loc? iisus ramane singur dupa ideea dumneavoastra deoarece El ne spune: voi fi in toate zilele cu voi!
Din pacate vad ca doar rugaciunile mai te pot ajuta. As mai fi interesat sa vad ce "biserica" te influenteaza. Tu degeaba pricepi ceva de aici daca dupa aceea te pacalesc altii. Daca intrebi pe ei intreaba si pe ai nostri!

Last edited by bairstow; 27.08.2010 at 18:49:59.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestin sau Ortodox catehumen Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 109 20.01.2014 12:21:02
pomelnice pe crestin ortodox steliana-steli Generalitati 1 22.12.2011 18:49:45
Catehismul ortodox - audio strajeru Generalitati 0 03.08.2011 03:48:32
Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului elenavioletacocos Secte si culte 0 27.10.2009 09:24:06