Citat:
În prealabil postat de claudiu.hcs
Pot fi tot felul de experiente cu Dumnezeu, nu neg. Apreciez cativa preoti pe care i-am cunoscut personal si pe altii din istorie, preoti ortodoxi. Apreciez de asemenea si enoriasi si cred ca pot avea anumite experiente cu Dumnezeu. Dumnezeu ofera copiilor sai de pretutindeni bunatate si mila, insa Adevarul este Hristos si atat. Fara inchinare la Sfinti, fara pupaturi de moaste, fara intermediere intre Mantuitor si mantuit. Asa scrie in Biblia pe care eu o citesc.
Moartea este o realitate si sufletul nemuritor este doar un mit cu multe implicatii pagane.
P.S. Imi poate spune cineva ce faceau sufletele adormitilor respectiv Lazar si fetita inviata de Isus?
|
Într-adevăr, sufletul dumitale s-ar putea să fie muritor, sufletul sfântului Pavel este nemuritor. Aici este diferența. Sfântul Pavel era creștin; dumneata ești doar un sectar adventist: asta este diferența între un creștin advărat ca sfântul Pavel și un sectar adevărat ca dumneata. Și lasă-ne cu propaganda sectară pe forum ortodox, că nu avem nevoie, suntem sătui de ea.