Citat:
În prealabil postat de mihai07
sa inteleg de la tine ca cei casatoriti ar trebui sa traiasca ca fratii.
p.s. esti casatorit?
|
Sa intelegi ceea ce trebuie deoarece eu scriu in limba romana si deobicei clar si corect . Daca ai dificultati la citirea unui text il poti repeta pina il intelegi . Dar daca vrei sa te agati special de un inteles al tau ... ce-ti pot face ? Intelege ce vrei ! Postarea are in ea tot ceea ce este necesar ca sa intelegi exact ce vrea sa transmita . Dar din intrebarile pe care mi le pui deduc ca ai alte scopuri . Este doar problema ta !
Am fost casatorit 15 ani . Daca asta te ajuta la ceva !?!? Sau poate esti dintre aceia care cred ca daca nu esti ceva nu poti vorbi corect despre acel ceva ! In cazul acesta raspunde-mi te rog : botanistii , care au scris si scriu despre plante (crestere, inmultire , selectie , hibridizare , alcatuire, functionare, imbunatatirea speciilor , etc, etc) nu au acest drept deoarece nu sunt plante ? La fel si istoricii , geografii , medicii ginecologi si obstetricieni despre femei si despre nastere, judecatorii deoarece nu au participat la infractiuni sau contraventii , politistii ca nu participa la accidente sau la infractiuni, silvicultorii ca nu sint copaci sau paduri si inca cite alte exemple exista in viata aceasta inchipuiesteti-le singur ! Cu acestia cum este ? De ce ai modul acesta de gindire ? La ce iti foleseste cind nu este o atitudine buna sau potrivita ?
Exemplul dat de tine cu Sf. ap. Pavel este inafara subiectului. Pai ce intreb eu si ce spui tu ? Pavel spune clar aici pt. ce recomanda casatoria , pt. a preveni desfrinarea . Nu acesta era pasajul potrivit pt. ceea ce am postat eu . Mai citeste . Arati ca nu ai priceput nimic ! Noroc ca postarea este remanenta !