Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Esti atat de mandra de tine incat iti da siguranta intelegerii corecte pe care doar inteleptii o au?
|
nu sunt mandra de mine deloc. Din contra! Dar tie iti place mult de tot sa ma intepi!
Citat:
Cu siguranta poti zice?: sunt inteleapta, inteleg tot, nu am nevoie de explicatiile altor oameni? Daca raspunsul tau este da, sunt inteleapta, atunci nu are rost sa mai scrii pe forum, asa o fi, cine sunt eu sa te judec pe tine? daca raspunsul tau este nu, atunci acolo unde nu intelegi cauta raspunsuri de la cei intelepti.
|
Nu sunt inteleapta, nu inteleg tot, nu am spus asa ceva nici nu am gandit. Dar asta nu ma impiedica sa vreau sa inteleg intai singura si apoi caut, dupa cum vezi, intelepti pe forumul ortodox. Nu gresesc in fata lui Dumnezeu daca incerc singura.
Citat:
Oamenii intelepti in deslusirea Scripturii sunt acei care o viata intreaga s-au smerit si s-au rugat la Dumnezeu, care au mers pe calea placuta lui Dumnezeu si de la care noi trebuie sa invatam. Acestia sunt Sfintii Parinti, acestia sunt calugarii nostrii parinti.
|
Adica ei sunt fara pacate? Ei nu pot gresi?? Esti sigura de ceea ce spui?