Citat:
În prealabil postat de aureliapopescu
Kiralina..Iarta-l si uita..mergi mai departe. A fost un Om un Om nevazator. Esti prea aspra si privind din afara poti sa spui si sa faci comparatia cu un Om mai batran. E dreptul tau! Dar daca nu-l ierti nu vei putea merge mai departe. Toti gresim si Parintele si Tu si eu. Toti dar daca nu iertam si nu-i iubim nu putem sa mergem mai departe. Cel mai important e sa-i IUBIM pe cei care ne-au necajit si sa ne rugam pentru Ei ca sa nu de-a socoteala de supararile ce ni le-au cauzat.
Iarta-ma ca ti-am scris si ti-am spus cum gandesc eu vizavi de o situatie exceptionala de a ta.
Iarta, ridica-te, uita si IUBESTE_I pe toti din jurul tau mai ales pe cei ce-ti gresesc. Stiu ca e cel mai greu...dar merita sa incerci.
" Doamne, nu ma lasa desvelit in faptele gresalelor mele; ca sa nu fiu izbit cu dureri chinuitoare si cazut in mana celui rau".
Iertare pentru interventie si Doamne ajuta!
|
Dar am iertat demult!dar nu am uitat! am vrut sa arat ca si oamenii mari pot gresi....si soclul pe care ii punem uneori nu isi are rostul!argumentul cum ca era nevazator nu tine!cata vreme putea sa umble prin tara sa conferentieze,putea sa imi spuna o vorba buna.repet,am iertat,demult inca!