Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 16:30:02
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
tatal meu momentan e mai in varsta decat era parintele atunci,si nu il aud ca spune ca nu isi poate face datoria zilnica,in conditiile in care jumate de zi e la cabinet,jumatate la tara,unde presteaza munci fizice!parintele teofil nu presta munci fizice,facea doar liturghia,si ma gandesc ca nu era zilnica!deci unde e acea oboseala supraomeneasca de nu a putut sa imi spuna o vorba buna?hai sa judecam corect lucrurile!realist,obiectiv!
Kiralina..Iarta-l si uita..mergi mai departe. A fost un Om un Om nevazator. Esti prea aspra si privind din afara poti sa spui si sa faci comparatia cu un Om mai batran. E dreptul tau! Dar daca nu-l ierti nu vei putea merge mai departe. Toti gresim si Parintele si Tu si eu. Toti dar daca nu iertam si nu-i iubim nu putem sa mergem mai departe. Cel mai important e sa-i IUBIM pe cei care ne-au necajit si sa ne rugam pentru Ei ca sa nu de-a socoteala de supararile ce ni le-au cauzat.
Iarta-ma ca ti-am scris si ti-am spus cum gandesc eu vizavi de o situatie exceptionala de a ta.
Iarta, ridica-te, uita si IUBESTE_I pe toti din jurul tau mai ales pe cei ce-ti gresesc. Stiu ca e cel mai greu...dar merita sa incerci.
" Doamne, nu ma lasa desvelit in faptele gresalelor mele; ca sa nu fiu izbit cu dureri chinuitoare si cazut in mana celui rau".
Iertare pentru interventie si Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31