Citat:
În prealabil postat de kiralina
tatal meu momentan e mai in varsta decat era parintele atunci,si nu il aud ca spune ca nu isi poate face datoria zilnica,in conditiile in care jumate de zi e la cabinet,jumatate la tara,unde presteaza munci fizice!parintele teofil nu presta munci fizice,facea doar liturghia,si ma gandesc ca nu era zilnica!deci unde e acea oboseala supraomeneasca de nu a putut sa imi spuna o vorba buna?hai sa judecam corect lucrurile!realist,obiectiv!
|
Kiralina..Iarta-l si uita..mergi mai departe. A fost un Om un Om nevazator. Esti prea aspra si privind din afara poti sa spui si sa faci comparatia cu un Om mai batran. E dreptul tau! Dar daca nu-l ierti nu vei putea merge mai departe. Toti gresim si Parintele si Tu si eu. Toti dar daca nu iertam si nu-i iubim nu putem sa mergem mai departe. Cel mai important e sa-i IUBIM pe cei care ne-au necajit si sa ne rugam pentru Ei ca sa nu de-a socoteala de supararile ce ni le-au cauzat.
Iarta-ma ca ti-am scris si ti-am spus cum gandesc eu vizavi de o situatie exceptionala de a ta.
Iarta, ridica-te, uita si IUBESTE_I pe toti din jurul tau mai ales pe cei ce-ti gresesc. Stiu ca e cel mai greu...dar merita sa incerci.
" Doamne, nu ma lasa desvelit in faptele gresalelor mele; ca sa nu fiu izbit cu dureri chinuitoare si cazut in mana celui rau".
Iertare pentru interventie si Doamne ajuta!