View Single Post
Vechi 31.08.2010, 21:53:35
un mirean un mirean is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit raspuns

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
ai grija la limbaj ca nu esti pe ulita
p.s. ai luat tu judecata lui Hristos din cate vad si arunci cu pietre in altii
Nu suntem aici sa ne contram in filosofii desarte,nu am vrut sa te jignesc prin ceea ce te-am intrebat in topic.Probabil ai inteles tu gresit.De asemenea nu am luat eu judecata Domnului nostru Iisus Hristos si nu arunc cu pietre in altii tocmai pentru nu sunt eu vrednic de a judeca.Eu nu stiu cum sa imi vad de pacatele mele,daramite de ale celorlalti...Insa nu pot fi de acord cu ereziile acestei lumi in legatura cu invatamintele de credinta sfinte,care,din pacate sunt talmacite in fel si chip de unii de pe acest forum.Consider ca forme si cai de indreptare sunt destule pentru toata ortodoxia acestei lumi...Stii,daca tot lasam noi,crestinii putin mai induhovniciti ca altii,care,culmea,sunt tot ortodocsi,sa asemene relatia Hristos-Biserica,care reprezinta pentru ortodoxia noastra jertfa,iubire,desavarsire,sfintenie si in cele din urma viata vesnica cu "sexul in viata crestina" sau cu iubirea-eros dintre barbat si femeie din cadrul casatoriei adusa cu greu de Sfintii nostri Parinti la rang de Taina,inseamna ca nu putem sub nicio forma sa ne mai numim crestini.In cel mai fericit caz le dam sectarilor care impanzesc lumea si cauta sa acapareze cu toate armele fiarei inimile si sufletele curate,motiv sa rada si sa persifleze in fel si chip singura noastra mostenire adevarata:credinta,nadejdea si dragostea...Sf.Ignatie spunea asa de frumos:"Fugiti,deci,de viclesugurile si uneltirile lui Satan pentru ca nu cumva,cazand prin sfatul sau,in stramtorare,sa lanceziti in dragoste.Dimpotriva,fiti toti in unire,cu inima neimpartita.Caci unde este dezbinare si manie,acolo nu este Dumnezeu."
Reply With Quote