View Single Post
Vechi 31.08.2010, 22:08:50
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
si eu sunt foarte greu de convins iar la asta se adauga si o incapatanare care rusineaza si pe catar. DAR.....................recunosc interventia miraculoasa a acestui parinte prin apa de la izvorul lui care mi-a fost adusa de cineva . Foarte dulce si placuta la gust dar mama mea care este foarte bolnava de o boala autoimuna incurabila a inceput sa transpire desi uitase cum este , fata livida pana atunci a inceput sa se coloreze si toate problemele ei mai vechi de sanatate au inceput sa dea simptome care de care mai ciudate. Tot corpul a suferit o transformare interioara . Nu ne explicam ci doar ..........doar atat! Mare este Dumnezeu intru Sfintii Lui!!! Mare esti Doamne! Care puteti mergeti neaparat!
intr-adevar apa parintelui de la izvorul din SAmbata de sus are un gust extraordinar.Desi se spune ca apa nu are gust,este inodora,insipida,ei bine eu simt gustul apelor si pot spune ca apa imbuteliata dorna,bucovina,borsec,roua sunt infecte.eu pot sa beau doar izvorul minunilor ca este o apa pura si izvorul parintelui,din care am baut doar doua zile din nefericire,cat am stat pe acolo.Dar sunt onorata ca am putut bea din ea.multumesc parintelui Arsenie ca mi-a permis sa ajung acolo si sa ii beau apa.