Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2010, 11:17:17
catalin_ catalin_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Sfint? declarat de cine?
...a scuze, am uitat ca ne aflam in Romania
si eu sunt foarte greu de convins iar la asta se adauga si o incapatanare care rusineaza si pe catar. DAR.....................recunosc interventia miraculoasa a acestui parinte prin apa de la izvorul lui care mi-a fost adusa de cineva . Foarte dulce si placuta la gust dar mama mea care este foarte bolnava de o boala autoimuna incurabila a inceput sa transpire desi uitase cum este , fata livida pana atunci a inceput sa se coloreze si toate problemele ei mai vechi de sanatate au inceput sa dea simptome care de care mai ciudate. Tot corpul a suferit o transformare interioara . Nu ne explicam ci doar ..........doar atat! Mare este Dumnezeu intru Sfintii Lui!!! Mare esti Doamne! Care puteti mergeti neaparat!
Vechi 30.08.2010, 11:24:28
kream10 kream10 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.11.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Parintele Arsenie Boca

Buna tuturor!

Si eu am fost in luna aprilie la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Imi doream de anul trecut sa merg si am ajuns anul acesta fara sa-mi propun (am ajuns acolo intamplator- de fapt nimic nu este intamplator).

Cei care au fost la mormantul Parintelui Arsenie Boca probabil au simtit acea stare de liniste, de plutire pe care nu o poti descrie in cuvinte.

Acelasi lucru l-am simtit si la mormantul Parintelui Ilie Cleopa de la Manastirea Sihastria.

Cu adevarat acesti Parinti au fost niste Sfinti care au ajutat oamenii atat cat au trait pe pamant si ii ajuta si in continuare de acolo de Sus din Cer.
Vechi 30.08.2010, 11:40:57
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

recunosc cu umilinta ca am facut o mare greseala pt. faptul ca l-am judecat pe @andreicozia care este fratele meu,nu am nici un drept sa-l judec pe acest om,nu eu trebuie sa fac acest lucru,avem un judecator suprem,imi cer iertare tuturor celor ce s-au simtit jigniti din pricina afirmatiilor mele care au venit de acolo de unde nu trebuie
Vechi 30.08.2010, 12:38:33
cristian67
Guest

Noi si fratii nostri suntem doua imagini.Cand omul ia seama la sine si se defaimeaza,fratele este pretuit cum se cuvine,cand,insa OMUL se crede BUN,gaseste ca fratele sau este rau
Vechi 30.08.2010, 12:50:33
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Noi si fratii nostri suntem doua imagini.Cand omul ia seama la sine si se defaimeaza,fratele este pretuit cum se cuvine,cand,insa OMUL se crede BUN,gaseste ca fratele sau este rau
Esti absurd!omul si-a ales un nick ce il defineste oarecum,ce ai vrea sa faca ,sa spuna ca e un vierme pacatos si nevrednic,cum ,in mod exagerat,multi se definesc?faptul ca se considera bun,nu inseamna ca ii vede pe ceilalti rai,cum nici daca eu ma consider frumoasa nu inseamna ca ii vad pe toti urati!ce logica de 2 lei e asta a ta?poti sa fii obiectiv si sa te vezi si pe tine cum esti,dar si pe altii! omule bun,schimba nickul in OMUL RAU,OMUL TICALOS,OMUL CU CIOMAGUL IN MANA,OMUL CU TOPORUL IN GEANTA,ca sa poate crede cristi ca il vezi in mod obiectiv!
Vechi 30.08.2010, 15:27:25
cristian67
Guest

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Esti absurd!omul si-a ales un nick ce il defineste oarecum,ce ai vrea sa faca ,sa spuna ca e un vierme pacatos si nevrednic,cum ,in mod exagerat,multi se definesc?faptul ca se considera bun,nu inseamna ca ii vede pe ceilalti rai,cum nici daca eu ma consider frumoasa nu inseamna ca ii vad pe toti urati!ce logica de 2 lei e asta a ta?poti sa fii obiectiv si sa te vezi si pe tine cum esti,dar si pe altii! omule bun,schimba nickul in OMUL RAU,OMUL TICALOS,OMUL CU CIOMAGUL IN MANA,OMUL CU TOPORUL IN GEANTA,ca sa poate crede cristi ca il vezi in mod obiectiv!
logica asta de 2 lei(cum spui tu,ce autoritate te face sa o numesti asa?)este logica unui sfant nu-mi apartine mie care sunt un nemernic,din orgoliu(mai am de lucru la acest capitol)nu mi se pare normal ca cineva sa traga de maneca un frate de-al lui pentru ca a facut o succesiune de mesaje care contineau scrieri ale marelui nostru parinte,eu de altfel imi recunosc neputinta,imi cer iertare dar dumneata stimata Katalina nu vezi acest lucru,cum de altfel nu intamplator unii oameni nu simt mare lucru la mormantul Santului Parinte,cum nu intamplator maicutele se poarta urat,cum nu intamplator o cruce de pe trunchiul unui pom e vazuta ca fiind altceva.Inca o data imi cer iertare celor pe care i-am suparat,sincer,iar aceasta logica de 2 lei stimata Katalina e a Sfantului Maxim Marturisitorul daca nu ma insel.
Vechi 30.08.2010, 21:20:41
Banned

Implicit

Citat:
logica asta de 2 lei(cum spui tu,ce autoritate te face sa o numesti asa?)este logica unui sfant nu-mi apartine mie care sunt un nemernic,din orgoliu(mai am de lucru la acest capitol)nu mi se pare normal ca cineva sa traga de maneca un frate de-al lui pentru ca a facut o succesiune de mesaje care contineau scrieri ale marelui nostru parinte,eu de altfel imi recunosc neputinta,imi cer iertare dar dumneata stimata Katalina nu vezi acest lucru,cum de altfel nu intamplator unii oameni nu simt mare lucru la mormantul Santului Parinte,cum nu intamplator maicutele se poarta urat,cum nu intamplator o cruce de pe trunchiul unui pom e vazuta ca fiind altceva.Inca o data imi cer iertare celor pe care i-am suparat,sincer,iar aceasta logica de 2 lei stimata Katalina e a Sfantului Maxim Marturisitorul daca nu ma insel.
Maxim Marturisitorul emana o parere,care are valoare de adevar relativ,cu toata statura lui de sfintisor!nu visa ca tot ce spune un om considerat sfant e si adevarat!a fost om,totusi!
Vechi 30.08.2010, 22:06:44
cristian67
Guest

Citat:
Maxim Marturisitorul emana o parere,care are valoare de adevar relativ,cu toata statura lui de sfintisor!nu visa ca tot ce spune un om considerat sfant e si adevarat!a fost om,totusi!
adevarul expus de dvs. cum ca acel citat al unui sfant ar valora 2 lei spune totul despre competentele dvs. doamna sau domnisoara,in opinia dvs. noi nu stim nimic,iar dvs.sunteti intruchiparea adevarului(ati fost de fata cand s-a sculptat crucea respectiva pe acel copac?cum de altfel nici eu n-am fost cand s-a format,dar incerc sa nu privesc lucrurile sfinte cu ochi de lut,nu as vrea sa cred ca ati imprumutat din comportamentul unor maicute de acolo,dar asa-mi lasati impresia).Cu speranta ca nu v-am suparat,va doresc tot binele si mai multa clementa fata de aproapele,pana la urma toti suntem niste nefericiti
Vechi 30.08.2010, 21:43:53
Banned

Implicit

Citat:
o ultima lamurire:crucea aceea este incrustata de om,insa multi vor a crede ca e mana Domnului,dar nu e;intre maicile de la Prislop,ca de altfel si in alte manastiri,sunt cateva poame foarte acre,cat despre simtirea speciala de la mormantul parintelui,hai sa fim seriosi,nu toti is setati sa lesine langa cruce de emotie!asa ca ''nesimtirea" unui om sau comportamentul neadecvat al unuei maici nu spune nimic despre omul care trece prin cele 2 situatii mentionate.....nici eu nu am picat in coma de bucurie la Prislop,dar urmarea dragostei mele ptr loc si parinte au fost cateva vise splendide in care Arsenie Boca a a parut intr-un fel anume si mi-a spus anumite lucruri!asa ca,uita ca daca nu simti ceva anume la mormant,esti de 2 lei,nevrednic,etc!
Vechi 30.08.2010, 15:51:36
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Cristian, sunt convins ca este vorba de o neintelegere de fapt. Totusi, nu trebuie sa dramatizezi. Cu totii suntem sensibili, dar asta nu inseamna ca nu mai avem de invatat.
Iar nick-uk meu... N-ar trebui sa-ti provoace indigestie. E o poveste veche si luuuunga, pe care n-o pot repeta pentru fiecare-n parte. Ia-l ca atare. Pentru tine, cu... dedicatie speciala, iti voi da doua citate: cine are minte, sa ia aminte! (acu' nu ca tu n-ai avea, dar atat insisti pe latura asta incat lasi impresia ca esti detinatorul adevarului suprem):
1 - Raul triumfa atunci cand oamenii buni stau deoparte! - Edmund Burke -
2 - Omul bun, din vistieria cea bună a inimii sale, scoate cele bune, pe când omul rău, din vistieria cea rea a inimii lui, scoate cele rele. Căci din prisosul inimii grăiește gura lui. - Luca 6:43
Si-apoi, dupa cate vezi, mie-mi plac catelusii. De-aia sunt bun. In viata mea NU m-a muscat nici un caine, si iti spun sincer ca am fost de multe ori in situatii limita. Oamenii ma mai musca din cand in cand, dar am devenit imun la veninul lor!

Citat:
Multumesc pentru ajutor, dar nu trebuia. Deja, in loc sa vorbim de miracolul Arsenie Boca, ajungem sa ne detasam in tabere anti sau pro - userul X.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31