Citat:
În prealabil postat de Silencer
Va multumes tuturor pentru mesaje, sunt destul de multe...
Bine, pana ce ma pot stapani eu din jocuri, am realizat problemele mele, shi pana ce ma descurc... Mai ramane numai intrebarea ce sa fac cu crearea lor.. sa o las balta sau nu... Ca sincer ma apucasem de alt domeniu IT, dar cineva imi tot zicea ca ar trebui sa continui...
Probleme de socializare mari eu nu cred cam, poate ar fi cu pesoanaele de gen opus, dar shi asta din cauza timiditatii...
Mersi tuturor... AteulCelRau mi-a dat shi el sfaturi bune :) Printre altele toti prietenii mei sunt atei 
|
Eu zic ca nu trebuie sa continui nici cu realizarea de jocuri pe calculator. E PACAT! La fel cum este producerea de tigari, sau alte lucruri care fac rau. Esti tanar si te poti reorienta, de fapt esti inca student, esti in formare. Desi nu-i tocmai bisericos, sotul meu a refuzat astfel de job-uri, desi atunci ar fi castigat mult mai bine dacat castiga.
Se fac acum lucruri tare interesante si relativ asemanatoare (pentru mine ca utilizator) cu jocurile, dar sunt chestii educative, de folos. Eu folosesc pentru copii CD-uri de la SOFTWIN, ERCPRESS, EDU...
Tu te pregatesti intr-un domeniu MARE, cu posibilitati nelimitate, sigur exista si altceva din IT care sa te atraga. Poate acum esti inca prea tare prins de fascinatia jocurilor, doar ele "sclipesc" in ochii tai, dar cand te vei detasa de ele, vei descoperi multe alte lucruri interesante.
CURAJ MULT SI DOAMNE AJUTA!