Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2010, 15:15:19
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Va multumes tuturor pentru mesaje, sunt destul de multe...

Bine, pana ce ma pot stapani eu din jocuri, am realizat problemele mele, shi pana ce ma descurc... Mai ramane numai intrebarea ce sa fac cu crearea lor.. sa o las balta sau nu... Ca sincer ma apucasem de alt domeniu IT, dar cineva imi tot zicea ca ar trebui sa continui...
Probleme de socializare mari eu nu cred cam, poate ar fi cu pesoanaele de gen opus, dar shi asta din cauza timiditatii...

Mersi tuturor... AteulCelRau mi-a dat shi el sfaturi bune :) Printre altele toti prietenii mei sunt atei
Reply With Quote
Vechi 29.01.2010, 15:28:52
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul

Bine, pana ce ma pot stapani eu din jocuri, am realizat problemele mele, shi pana ce ma descurc... Mai ramane numai intrebarea ce sa fac cu crearea lor.. sa o las balta sau nu... Ca sincer ma apucasem de alt domeniu IT, dar cineva imi tot zicea ca ar trebui sa continui...
Probleme de socializare mari eu nu cred cam, poate ar fi cu pesoanaele de gen opus, dar shi asta din cauza timiditatii...

Mersi tuturor... AteulCelRau mi-a dat shi el sfaturi bune :) Printre altele toti prietenii mei sunt atei
e mare lucru sa-ti vezi slabiciunile si pe urma sa veri sa le indrepti. eu nu stiu daca domeniul IT se invarte numai in crearea de jocuri. daca te-ai apucat de alt domeniu IT decat jocurile, succes!
stii vorba :sunt timid, dar ma tratez
daca Ateul cel rautacios ti-a dat sfaturi bune...... te-as intreba care-s alea, dar n-are rost.
ps. incearca sa-ti gasesti si un prieten care este ortodox, ca tot stand printre atei te departezi de Dumnezeu, si ar fi pacat.
Vechi 29.01.2010, 15:37:40
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Pe vremea mea erau aceste jocuri: "Ratele si vanatorii", "Baba oarba", "De-a v-ati ascunselea", "Fazan", "TOMANAP", "Imparate, imparate, cat e ceasul la cetate?", "Podul de piatra“, "Tara, tara vrem ostasi!", "Sotronul", "Tarile", "Leapsa", "Flori, fete si baieti", "Ata" (elasticul), "Hotii si vardistii", "Lapte gros", ... si am o multime de amintiri de la ele. Pacat ca cei de astazi nu mai au parte si de bucuriile pe care le aduceau aceste jocuri. Nu sunt impotriva progresului, insa, nu-mi place izolarea, faptul ca unui copil ii este de ajuns un calculator, ca nu mai simte nevoia reala de alti copii pentru a se juca.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2010, 15:40:25
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Pe vremea mea erau aceste jocuri: "Ratele si vanatorii", "Baba oarba", "De-a v-ati ascunselea", "Fazan", "TOMANAP", "Imparate, imparate, cat e ceasul la cetate?", "Podul de piatra“, "Tara, tara vrem ostasi!", "Sotronul", "Tarile", "Leapsa", "Flori, fete si baieti", "Ata" (elasticul), "Hotii si vardistii", "Lapte gros", ... si am o multime de amintiri de la ele. Pacat ca cei de astazi nu mai au parte si de bucuriile pe care le aduceau aceste jocuri. Nu sunt impotriva progresului, insa, nu-mi place izolarea, faptul ca unui copil ii este de ajuns un calculator, ca nu mai simte nevoia reala de alti copii pentru a se juca.

Am atins shi eu vremurile astea... Nu m-am jucat la calculator toata viata mea
Reply With Quote
Vechi 01.09.2010, 03:32:55
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul

Eu zic ca nu trebuie sa continui nici cu realizarea de jocuri pe calculator. E PACAT! La fel cum este producerea de tigari, sau alte lucruri care fac rau. Esti tanar si te poti reorienta, de fapt esti inca student, esti in formare. Desi nu-i tocmai bisericos, sotul meu a refuzat astfel de job-uri, desi atunci ar fi castigat mult mai bine dacat castiga.
Se fac acum lucruri tare interesante si relativ asemanatoare (pentru mine ca utilizator) cu jocurile, dar sunt chestii educative, de folos. Eu folosesc pentru copii CD-uri de la SOFTWIN, ERCPRESS, EDU...
Tu te pregatesti intr-un domeniu MARE, cu posibilitati nelimitate, sigur exista si altceva din IT care sa te atraga. Poate acum esti inca prea tare prins de fascinatia jocurilor, doar ele "sclipesc" in ochii tai, dar cand te vei detasa de ele, vei descoperi multe alte lucruri interesante.

CURAJ MULT SI DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme VladCat Spiritualitatea ortodoxa 11 07.06.2012 09:49:48
Problemele si coruptia Bisericii Odinsson Morala Crestina 73 08.02.2012 08:05:20
Despre problemele tinerilor Laura19 Generalitati 1 21.07.2011 12:43:15