Citat:
Īn prealabil postat de cocacoc
I-auzi. Si lasa-ma sa ghicesc, BOR este sinonim cu spiritualitate si antonim cu sarlatanie, si biserica asta e exact pe dos. (restul post-ului tau e irelevant pentru mine)
|
[quote=heaven;284277]Stiu,inteleg ca incerci sa iti aperi imaginea agatandu-te ca inecatul de colac,
Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Stiu,inteleg ca incerci sa iti aperi imaginea agatandu-te ca inecatul de colac,dar ti-am mai spus ca nu reusesti decat sa te afunzi si mai tare in ridicol...
...dar,multumesc de sfat oricum!
|
Va rog nu va mai certati, jigniti, pe un forum care se vrea crestin. Iar si-a bagat coada cineva............
Fiti mai ingaduitori unii cu altii...si mai iertatori.
Presupun ca atunci cand ati dorit sa va inscrieti pe acest forum nu era pentru certuri...Ci ca sa ne imbogatim fiecare cunostintele, unii de la altii, sa sporim sufleteste, sa aflum lucruri pe care nu le stiam, unii dintre noi nu au avut parte de educatie religioasa in copilarie, am fost lipsiti de aceasta datorita vremurilor.
Altii au prins alte vremuri, la scoala a inceput sa se predea religia, si uite asa cei mai varstnici au ce invata de la cei mai tineri...
Va rog nu va mai certati.